flyhjaelp-logo-2.png
flyhjaelp-logo-2.png

Forsinket eller aflyst fly?

Få op til 4.500 kr. i kompensation pr. person!

Gælder hvis du blev mere end 2 timer forsinket

Vi fører din sag imod flyselskabet

I tvivl om dine rettigheder? Ring til os

+45 82 82 90 90

Åbner igen: I dag kl. 10:00

Kræv din kompensation i dag!

Det tager kun tre minutter at oprette en sag hos Flyhjælp

Brug vores beregner og se om du er berettiget til EU-kompensation fra flyselskabet. Tjek op til 3 år gamle rejser.

Har du allerede en sag? Følg din sag

flyhjaelp-logo-2.png

Flyhjælp i pressen

Hvorfor vælge os?

 :employees + specialister, som er klar til at behandle din sag

64 + specialister, som er klar til at behandle din sag

Vi er eksperter når det kommer til juraen bag flypassagerers rettigheder, og vi er altid klar til at tage din sag - hele vejen til retten, om nødvendigt.

 Ikke flere spildte timer

Ikke flere spildte timer

Uanset hvor du er i processen, er vores dedikerede sagsbehandlingsteam (med over 80 års samlet erfaring fra branchen), klar til at hjælpe dig med at indhente din retmæssige kompensation.

 Den fulde kompensation

Den fulde kompensation

Vores salær er 30% (inkl. moms) af dén kompensation, som tilfalder dig - selv hvis vi er nødsaget til at bringe sagen for domstolene. Vores arbejde er gratis for dig, hvis vi - i mod forventning - ikke kan hjælpe dig.

Så nemt er det

 Søg om kompensation

Step 01

Søg om kompensation

Ved at tage vores nemme step-by-step formular, får du et estimat på, hvor meget kompensation du kan forvente (det kan være helt op til 4500 kr pr. passager!). Vi kan derefter påbegynde sagsbehandlingen med det samme, og foretage de indledende analyser.

Step 02

Håndtering af sagen

Efter sagens start vil vi hos Flyhjælp tilknytte én af vores erfarne juridiske sagsbehandlere, som hele tiden vil holde dig informeret om udviklingen i sagen - i takt med, at vi får nyt. Ydermere står vores høflige support-afdeling også klar til at hjælpe dig, såfremt du måtte have spørgsmål.

 Håndtering af sagen
 Konklusion på sagen og betaling

Step 03

Konklusion på sagen og betaling

Flyhjælp overfører kompensationen direkte til din bankkonto. Hvis sagen vindes er vores salær 30 % inkl. moms. Vores arbejde er gratis for dig, hvis vi taber sagen.

Kundeservice og sagsgangen

I tvivl om du har ret til kompensation?

Vi bestræber os på at levere den best mulige service, og vil varetage den tidskrævende, og ofte besværlige opgave, således vores kunder kan sætte sig tilbage, slappe af og vente på, at vi overfører kompensationen. Vi holder dig opdateret gennem hele processen, så du ved hvor langt vi er, og hvor din sag er på et hvert givent tidspunkt.

Billede v3

Gustav vil behandle din sag

Åbner igen: I dag kl. 10:00

Flyhjælp stævner flyselskaberne, så du hurtigere får din kompensation

Vi er eksperter på området og står for kommunikationen med flyselskaberne, som er tilbageholdene med at udbetale kompensationen.


Det er vores erfaring, at de fleste flyselskaber gør det vanskeligt at indhente kompensation som privatperson. Oftest får man ikke et svar eller også afvises kompensationskravet på et forkert grundlag, hvorfor man er nødt til at gå rettens gang, hvilket er uoverskueligt som almindelig forbruger.


I Flyhjælp stævner vi derfor flyselskaberne (uden omkostninger for dig), så snart det er muligt i alle sager med et berettiget krav i henhold til EU-forordning 261/2004. Vi sørger for at levere god service og klarer alt det besværlige, så du bare kan læne dig tilbage og vente på, at pengene bliver udbetalt. Vi holder dig løbende opdateret i sagen, så du har mulighed for at følge med.

100.000 flypassagerer hjulpet videre
64 flinke medarbejdere

Gør som 100.000 andre flypassagerer
- få Flyhjælp til at indhente din kompensation!

Bliv en del af vores fællesskab

Har du allerede en sag?