flyhjaelp-logo-2.png

 

Flyhjælps priser: No win - no fee

Flyhjælp arbejder ud fra "no win - no fee"-princippet. Det vil sige, at vi kun tager et salær, hvis vi kan inddrive din kompensation. Det synes vi er mest fair og transparent. Som kunde hos Flyhjælp kan du derfor være tryg ved, at du enten får kompensation eller gratis sagsbehandling.

Hvad du typisk får udbetalt

Hvad du typisk får udbetalt efter Flyhjælps salær afhænger af distancen på den samlede rejse, og om vi er nødt til at indbringe sagen for retten for at indhente din kompensation.


I nedenstående tabeller, kan du se, hvad du typisk vil få udbetalt per passager efter vores salær. Hvad du eksakt modtager kan svinge en lille smule som følge af valutakurser og gebyrer på internationale overførsler. Er du i tvivl om, hvor meget kompensation, du er berettiget til, kan du bruge Flyhjælps beregner

 

Sagen vindes udenfor retten

Flydistance Det får du typisk efter vores salær Vores salær
Under 1.500 km. 170 € 80 €
1.500-3.500 km. og forsinket med 2-3 timer 140€ 60€
1.500-3.500 km. og mere end 3 timer forsinket* 280 € 120 €
Over 3.500 km. og forsinket med 3-4 timer 215 € 85 €
Over 3.500 km. og forsinket med mere end 4 timer 425 € 175 €

 

Sagen bringes for retten og sagen vindes

Hvis flyselskabet afviser eller ignorerer vores krav, vil vi sende din sag for retten, hvis vi vurderer, at sagen kan vindes. Her kan vi få en dom i sagen til vores fordel, som flyselskabet er forpligtet til at følge. Retssager mod flyselskabets advokater kan være omfangsrige og komplekse. Derfor er vores salær også større på de sager, der skal til retten. Men bare rolig, der er ikke omkostninger for dig, hvis vi taber retssagen.

Flydistance Det får du typisk efter vores salær Vores salær
Under 1.500 km. 133 € 117 €
1.500-3.500 km. og forsinket med 2-3 timer 110€ 90€
1.500-3.500 km. og mere end 3 timer forsinket* 220 € 180 €
Over 3.500 km. og forsinket med 3-4 timer 170 € 130 €
Over 3.500 km. og forsinket med mere end 4 timer 335 € 265 €

 

* = Denne sats gælder også for rejser fra EU til EU, selvom rejsen er over 3.500 km.

 

Sagen kan ikke vindes

Flydistance Det får du Vores salær
Alle tabte sager 0 € 0 €

 

Refusion af flybilletter

Udover at indhente kompensation, hjælper Flyhjælp også med at få prisen på dine flybilletter refunderet, hvis flyet var aflyst. Dette gælder også, hvis du selv har købt nye flybilletter for at nå frem til destinationen efter en flyaflysning. Vi tilbyder at indhente billettens pris for 60 EUR pr. passager ud fra vores no win - no fee model. Det betyder at det ikke koster dig noget, hvis vi ikke kan indhente pengene hjem for flybilletten. Hvis billettens pris er under 60 EUR pr. passager, kan det ikke svare sig at få Flyhjælp til dette - og vi tager derfor ikke imod sager om refusion af flybilletter, der er under denne pris. I disse tilfælde anbefaler vi at søge alternative løsninger. 

Alle ovenstående beløb er oplyst i EUR inklusive moms. Se nærmere detaljer i vores Handelsbetingelser.    

 

Vidste du at?

Du skal ikke have penge op af lommen, når du opretter en sag på Flyhjælp.dk, og såfremt, at vi ikke kan skaffe din kompensation hjem, har vores arbejde været gratis. Du opnår altså enten kompensation (fratrukket vores salær) eller får en gratis sagsbehandling.

 

 

Klar til at komme i gang? Forsinket eller aflyst fly?

Flyhjælp hjælper dig med at få op til 4.500 kr. i kompensation, hvis dit fly var forsinket eller aflyst

 Tusindvis af glade kunder

 Den bedste sagsbehandling

 Risikofrit - nemt og hurtigt