flyhjaelp-logo-2.png

Flyhjælp Erhverv – jeres juridiske rejsepartner

Gør som over 230.000 andre rejsende, der allerede har fået deres kompensation udbetalt.

Mange forretningsfolk og virksomheder kan have adskillige tusinde kroner liggende i skuffen i form af gamle flybilletter, der kan udløse en god kompensation.

Det kan i imidlertid være en langhåret proces selv at skulle håndtere klagen til flyselskabet, og de fleste virksomheder og travle forretningsrejsende orker ikke at bruge tid – og dermed også penge – på at opkræve beløbet.

Hos Flyhjælp Erhverv tilbyder vi derfor en ordning, der giver jer mulighed for at få kompensation. Uden at det koster jer en krone.

Hvad skal jeg gøre for at oprette en aftale hos jer?

Kontakt Johan ved at sende en mail på [email protected]. Herefter kontakter vi her jer og sørger for, I får dækket jeres behov.

Erhvervsaftale med Flyhjælp

Hvordan sikrer jeg, at jeg kommer med den førstkommende afgang, hvis mit fly er aflyst? Hvad hvis bagagen er gået tabt? Og hvordan sikrer jeg, at flyselskabet dækker alle mine udgifter?

En virksomhedsaftale med Flyhjælp sikrer, at du og dine kollegaer aldrig er alene med den slags spørgsmål. Med en erhvervsaftale får I nemlig direkte adgang til en juridisk hotline, der står klar til at hjælpe, når I strander i lufthavnen, og hverken kan komme frem eller tilbage.

Med en erhvervsaftale bliver I straks informeret om jeres rettigheder, hvis der opstår problemer i lufthavnen. Det kan i sidste ende betyde, at I nemmere kan tvinge flyselskabet til at sætte jer på det førstkommende fly, eller at I får den nødvendige forplejning og logi, så I kan bruge ventetiden på at arbejde – frem for bare at vente.

Flyhjælp Erhverv fungerer med andre ord som jeres juridiske eksperter i flyrettigheder. Vi hjælper jer med at indhente kompensationen for flyforsinkelser og sikrer, at I får dækket alle de ekstraudgifter, I måtte have.

Gratis adgang lounge og rabat på parkering

Flyhjælp kan også tilbyde en række tilvalgsmuligheder, fx at dække jeres medarbejdere på privatrejser, gratis lounge-adgang, rabat på parkering i danske lufthavne m.m.

Send en mail til Johan på [email protected] og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med at søge den kompensation, som flyselskabet ligger inde med.

Det er jo jeres penge, så hvorfor ikke gøre krav på dem?

Klar til at komme i gang? Forsinket eller aflyst fly?

Flyhjælp hjælper dig med at få op til 4.500 kr. i kompensation, hvis dit fly var forsinket eller aflyst

 Tusindvis af glade kunder

 Den bedste sagsbehandling

 Risikofrit - nemt og hurtigt