flyhjaelp-logo-2.png

Herunder kan du få gensendt et link til at følge din sag

Hvis du allerede har oprettet en sag hos Flyhjælp og vil holde dig opdateret på din sag, kan du få tilsendt en link til at følge din sag herunder. Du kan også bruge linket til at uploade nye dokumenter til din sag eller rette dine oplysninger.

Flyhjælp Erhverv 
Din samarbejdspartner på forretningsrejsen

 

Forretningsrejsende og virksomheder kan have mange tusinde kroner liggende i skuffen i form af gamle flybilletter, der er kompensationsgivende. For mange personer og virksomheder kan det imidlertid ikke betale sig at bruge tid på at indhente den kompensation, som man ellers er berettiget til. Kompensationens størrelse er op til 4.500 kr. for en forsinkelse eller aflysning, men det står ofte ikke i mål med den tid, som medarbejderen skal bruge på at indhente kompensationen.

 

Derfor har vi lavet Flyhjælp Erhverv, der giver din virksomhed mulighed for at få kompensation samt fri adgang til kompetent juridisk rådgivning. Vi anbefaler, at I kontakter Johan ved at sende en mail på jt@flyhjaelp.dk, hvorefter vores erhvervsafdeling kontakter jer med henblik på at afdække jeres behov.

 


An image alt

 

 

Erhvervsaftale ved Flyhjælp 

 

Med en virksomhedsaftale med Flyhjælp bliver I ikke bare kompenseret ved flyforsinkelser og aflysninger, men får også adgang til en juridisk hotline, der kan hjælpe jeres medarbejdere, når de står i lufthavnen og hverken kan komme frem eller tilbage.

 

Vi fungerer derved som jeres jurister i spørgsmål, der vedrører flyrejser og rettigheder, og kan foruden at indhente kompensation ved flyforsinkelser også assistere ved forsvunden bagage og indhente de ekstraudgifter I har haft i forbindelse med kost og logi ved aflysninger og lange forsinkelser.

 

Flyhjælp tilbyder en række tilvalgsmuligheder til ovenstående, og vi kan bl.a. også dække jeres medarbejdere på deres privatrejser, tilbyde gratis lounge-adgang, rabat på parkering i danske lufthavne m.m. Ring og hør om de mange muligheder på 8282 9090 eller send en mail til Johan på jt@flyhjaelp.dk og vi kontakter jer med nærmere information.

Klar til at komme i gang? Forsinket eller aflyst fly?

Flyhjælp hjælper dig med at få op til 4.500 kr. i kompensation, hvis dit fly var forsinket eller aflyst

 Danmarks bedste kundeanmeldelser
 Vi vinder 98% af sagerne
 Risikofrit - nemt og hurtigt

Flyhjælp i pressen

bt-logo.png tv2-logo.png jyllands-posten-logo.png
fyens-stiftstidende-logo.png dr-logo.png

Flyhjælp i pressen

bt-logo.png tv2-logo.png jyllands-posten-logo.png
fyens-stiftstidende-logo.png dr-logo.png