flyhjaelp-logo-2.png

Herunder kan du få gensendt et link til at følge din sag

Hvis du allerede har oprettet en sag hos Flyhjælp og vil holde dig opdateret på din sag, kan du få tilsendt en link til at følge din sag herunder. Du kan også bruge linket til at uploade nye dokumenter til din sag eller rette dine oplysninger.

 

Rettigheder som flypassager
Kender du flypassagerers rettigheder og ved du, hvornår du har ret til kompensation?

 

Hvis du har været ude for en uheldig flyrejse eller bare vil kende dine rettigheder ved flyforsinkelser, kan du læse alt om dine rettigheder her på siden. I mange tilfælde, kan du have ret til økonomisk kompensation på op imod 4.500 kr., hvis flyet var forsinket med mere end tre timer eller aflyst.

 

Du kan på udfylde nogle få oplysninger på forsiden og se, hvor meget du er berettigede til eller læse mere om dine rettigheder herunder. For at få den kompensation du er berettigede til, skal du enten sætte dig grundigt ind i dine rettigheder og selv tage kontakt til flyselskabet – ellers kan du overdrage sagen til Flyhjælp. Mod et salær på 30% af den indhentede kompensation, klarer vi besværet for dig og tager flyselskabet hele vejen til retten, hvis de ikke udbetaler.

Flyforsinkelser

Var flyet forsinket? Ved forsinkelser på mere end 3 timer, kan du være berettiget til op imod 4.500 kr. i kompensation! Læs om dine rettigheder ved flyforsinkelser.

Aflysninger

Ved flyaflysninger er du berettiget til op imod 4.500 kr. i kompensation, samt du kan herudover være berettiget til refusion for nye flybilletter til destinationen i visse tilfælde! Læs mere om aflysninger.

Nægtet boarding

Hvis du blev nægtet adgang til flyet, f.eks. hvis flyet var overbooket, har du ret til kompensation samt du kan herudover være berettiget til refusion for nye flybilletter i visse tilfælde. Læs mere om nægtet boarding.

Mistet bagage

Hvad gør man, hvis flyselskabet har mistet ens bagage? Og har man ret til erstatning? Læs vores gode råd ved mistet bagage.

Ekstraudgifter

Hvis du er så uheldig at være ude for en forsinkelse eller aflysning, har du ofte ret til at få foretage udlæg, som skal refunderes af flyselskabet. Læs mere om ekstraudgifter.

Misset mellemlanding

Førte den ene forsinkelse til den næste? Det kan ske at en kort forsinkelse udvikler sig, hvis man ikke når sin forbindende flyafgang på rejsen. Se mere om dine rettigheder ved misset mellemlandinger.

Problematik ved indhentning af kompensation

Der er en del problematik, der kan gøre det umuligt at indhente kompensation i den enkelte sag. Læs mere her.

Klar til at komme i gang? Forsinket eller aflyst fly?

Flyhjælp hjælper dig med at få op til 4.500 kr. i kompensation, hvis dit fly var forsinket eller aflyst

 Danmarks bedste kundeanmeldelser
 Vi vinder 98% af sagerne
 Risikofrit - nemt og hurtigt

Flyhjælp i pressen

bt-logo.png tv2-logo.png jyllands-posten-logo.png
fyens-stiftstidende-logo.png dr-logo.png

Flyhjælp i pressen

bt-logo.png tv2-logo.png jyllands-posten-logo.png
fyens-stiftstidende-logo.png dr-logo.png