flyhjaelp-logo-2.png

Herunder kan du få gensendt et link til at følge din sag

Hvis du allerede har oprettet en sag hos Flyhjælp og vil holde dig opdateret på din sag, kan du få tilsendt en link til at følge din sag herunder. Du kan også bruge linket til at uploade nye dokumenter til din sag eller rette dine oplysninger.

Flyhjælps persondatapolitik

 
Flyhjælp passer godt på vores kunders persondatapolitik i henhold til lovgivningen.

Ved at acceptere følgende betingelser for behandlingen af dine personoplysninger, erklærer du samtidig at være over 16 år. Er du under 16 år, og ønsker at starte din sag hos os, kontakt da venligst vores kundeservice.

Principper:

Det er vigtigt for os, at dine personoplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Flyhjælp ApS garanterer, at dine personoplysninger bliver behandlet i overensstemmelse med EU’s gældende regler for håndtering af persondata (EU-forordning 2016/679). Behandlingen af dine oplysninger er baseret på følgende databeskyttelsesprincipper:

- Personoplysninger behandles lovligt, rimeligt og på en gennemsigtig måde
- Indsamling af personoplysninger finder udelukkende sted til udtrykkeligt angivne og legitime formål og viderebehandles ikke på en måde, der er uforenelig med disse formål
- De indsamlede personoplysninger er tilstrækkelige, relevante og begrænset til, hvad der er nødvendigt i forhold til formålet med behandlingen.
- Personoplysningerne er korrekte og om nødvendigt ajourførte.
- Personoplysninger opbevares udelukkende i det tidsrum, det er nødvendigt, for at opfylde det formål, de er indhentet til.
- Virksomheden sikrer, at personoplysninger behandles sikkert gennem tekniske og organisatoriske foranstaltninger.

Hvilke personoplysninger indsamler vi?

Når du opretter din sag hos Flyhjælp, vil du blive bedt om at indgive følgende oplysninger om dig selv og dine medrejsende:
- Navn
- Adresse
- Telefonnummer
- E-mail
- Bookingnummer
- Fuldmagt
- Bankoplysninger

Ovenstående oplysninger er nødvendige for, at vi kan behandle din sag.

I nogle tilfælde vil du også blive bedt om at videregive en kopi af dit billede-ID. Det skyldes, at nogle flyselskaber kræver dette, for at behandle kravet om kompensation. Hvis din sag skal for retten, vil du muligvis også blive bedt om at indgive dit CPR-nummer, alt efter hvilket land, din sag skal anlægges i.

For at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden, indsamles der oplysninger om dig, når du besøger vores website.

Hvorfor indsamles dine personoplysninger?

Det primære formål med indsamlingen af dine personoplysninger, er for at Flyhjælp kan indhente kompensation hos flyselskabet på dine vegne. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores service og indhold. Efter afslutningen på din sag vil dine oplysninger bliver brugt til statistiske formål

Dine bankoplysninger vil udelukkende blive brugt til at udbetale din kompensation. I nogle tilfælde vil flyselskabet betale direkte til dig – I disse tilfælde vil dine bankoplysninger blive videregivet til flyselskabet. Hverken Flyhjælp, Flyhjælps samarbejdspartnere eller flyselskaberne har adgang til at trække penge fra din konto.

Hvordan opbevares og behandles dine personoplysninger?

Dine personoplysninger bruges udelukkende til det formål, hvortil de er indsamlet, og opbevares kun så længe det er nødvendigt for dette formål.

Flyhjælp opbevarer kun dine personoplysninger i det tidsrum, det er nødvendigt for at kunne behandle din sag. Efter din sags afslutning opbevarer vi dine oplysninger i yderligere 3 år, herefter vil alle oplysninger, der kan forbindes til dig som person, blive slettet fra vores system.

Flyhjælp har truffet de fornødne tekniske og organisatoriske foranstaltninger for, at dine personoplysninger opbevares sikkert, herunder at dine oplysninger ikke hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til udevedkommendes kendskab, eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. udefrakommende ikke kan tvinge sig adgang til disse oplysninger.

Deling af data til tredjepart

For at kunne indhente kompensation på dine vegne, er det nødvendigt at videregive dine personoplysninger til det flyselskab, dit krav er rettet imod. Hvis flyselskabet ikke accepterer kravet om kompensation, kan det blive nødvendigt, også at dele dine personoplysninger med domstole, trafikstyrelser og vores advokater. Derudover deles din data med enkelte samarbejdspartnere. Flyhjælp kræver, at alle samarbejdspartnere, der modtager personoplysninger fra os, overholder gældende lovgivning.

Deling af data udenfor EU

Deling af personoplysninger uden for EU’s grænser kan være forbundet med en risiko. Kommissionen stiller kun sikkerhed for dine personoplysninger, når disse behandles i EU-lande, eller lande udenfor EU, som kommissionen har vurderet, har et tilstrækkeligt beskyttelsesniveau i forbindelse med behandling af personoplysninger.

Hvis det flyselskab, som dit krav er rettet imod, befinder sig udenfor EU, vil vi være nødt til at dele nogle af dine personoplysninger med dem. Vi deler kun de oplysninger, der er nødvendige for, at indhente din kompensation.

Retten til indsigt og indsigelse

Du har altid ret til at få indsigt i de personoplysninger, vi behandler om dig. Skulle du have mistanke om, at de oplysninger vi har indsamlet om dig er ukorrekte eller misvisende, har du ret til at få disse korrigeret. Du har også ret til at trække dit samtykke til behandlingen af dine personoplysninger tilbage. Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage, før din sag er afsluttet, vil vi muligvis opkrævet salær af den potentielle kompensation, som det fremgår af vores handelsbetingelser.

Ved indsigelser mod behandling af personoplysninger, vil vi ligeledes informere vores samarbejdspartnere om indsigelsen.

Alle henvendelser angående indsigelse, korrigering eller sletning af personoplysninger kan ske til: kundeservice@flyhjaelp.dk. Marker din henvendelse med ’persondata’ i emnefeltet.

Du har også mulighed for at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du mener, at Flyhjælp har behandlet dine personoplysninger i strid med ovenstående.

Kontakt:

Dataansvarlig (DPO): Gustav Thybo
Flyhjælp ApS
CVR: 36 91 74 90
Dronningensgade 66, 3
1420 København K
Telefon: 82829090
E-mail: kundeservice@flyhjaelp.dk

Flyhjælp - Logo

Gustav Thybo Stifter & Adm. direktør
Gustav Thybo Stifter & Adm. direktør
Johan Thybo Medstifter & Økonomichef
Johan Thybo Medstifter & Økonomichef
Philip Brechmann Medstifter & IT-chef
Philip Brechmann Medstifter & IT-chef
Kenneth Leder af Bank & Bogholderi
Kenneth Leder af Bank & Bogholderi
Alex Marketing ansvarlig
Alex Marketing ansvarlig
Guxi Leder af Kundeservice
Guxi Leder af Kundeservice
Johan Programmør
Johan Programmør
Frederik Programmør
Frederik Programmør
Dan Programmør
Dan Programmør
Martin Bank & Bogholderi
Martin Bank & Bogholderi
Josephine Kontorelev
Josephine Kontorelev
Marc Claim manager
Marc Claim manager
Linn Claim manager
Linn Claim manager
Anton Claim manager
Anton Claim manager
Jan Claim manager
Jan Claim manager
Oscar Claim manager
Oscar Claim manager
Gry Claim Manager
Gry Claim Manager
Barbara Claim manager
Barbara Claim manager
Natalia Claim manager
Natalia Claim manager
Dharshika Claim manager
Dharshika Claim manager
Anders Claim assistent
Anders Claim assistent
Johan Juridisk assistent
Johan Juridisk assistent
Anton Juridisk assistent
Anton Juridisk assistent
Anna Juridisk assistent
Anna Juridisk assistent
Sarah Juridisk assistent
Sarah Juridisk assistent
Unnur Juridisk assistent
Unnur Juridisk assistent
Christoffer Kundeservice
Christoffer Kundeservice
Anna Kundeservice
Anna Kundeservice
Rogvi Kundeservice
Rogvi Kundeservice
Ricardo Kundeservice
Ricardo Kundeservice
71.086 Kunder
84 mio. kr. kompensation
9.5 af 10 Trustpilot score