flyhjaelp-logo-2.png

Flyforsinkelse eller aflysning med Wizz Air - Få op til 4500 kr.

September 2021

seneste indlæg

De Mest Almindelige Misforståelser om Flyforsinkelseskompensation

September 2023

 

Vi hjælper dig med din sag

 

Hvis du har fløjet med Wizz Air inden for de seneste 3 år, hvor din flyrejse enten blev aflyst eller forsinket med 3 timer eller mere. Så kan du måske være berettiget kompensation fra flyselskabet. 

 

Wizz Air er et ungarsk lavpris flyselskab som primært opererer i Europa. Da Wizz Air er et europæisk flyselskab betyder det, at de naturligvis er omfattet af EF forordningen 261/2004. Denne forordning er til for at beskytte dig som passager når du på uretfærdigvis oplever enten en aflysning eller forsinkelse. Du kan derfor være berettiget kompensation alt afhængig af omfanget af rejsen. 

 

Hos Flyhjælp har vi erfaring med Wizz Air sager og det er ikke umuligt at indhente din kompensation fra flyselskabet. Har du derfor oplevet en flyforsinkelse eller aflysning med Wizz Air? Så kan du nemt og hurtigt benytte vores gratis beregner og finde ud af om din flyrejse er berettiget kompensation. Har du lyst til at vide mere om dine rettigheder og om hvorvidt din flyrejse er berettiget kompensation, så læs videre under billedet. 

 

 

 

 

Kompensation ved aflysning med Wizz Air 

Beløbet af kompensationen ved en aflysning kommer an på to faktorer: Den forsinkede ankomstid og rejsens afstand i kilometer. For eksempel hvis dit fly med Wizz Air fra København til Budapest (1018 km) bliver aflyst 7 dage før afgang og du ankommer 2 timer senere, så er du berettiget til 1.850 kr. i kompensation.

 

Kompensation ved flyforsinkelse med Wizz Air 

De to ovennævnte faktorer er også gældende for det kompenserede beløb ved flyforsinkelser. Hvis du for eksempel oplever en forsinkelse på mere end 4 timer fra København til Madrid (2060 km) så ville du være berettiget til 3.000 kr. i kompensation.

 

Du kan i skemaet herunder få et bedre overblik over hvad du pr. passager kan få i kompensation:  

 

Af Frederik Hedegaard