flyhjaelp-logo-2.png

Herunder kan du få gensendt et link til at følge din sag

Hvis du allerede har oprettet en sag hos Flyhjælp og vil holde dig opdateret på din sag, kan du få tilsendt en link til at følge din sag herunder. Du kan også bruge linket til at uploade nye dokumenter til din sag eller rette dine oplysninger.

Må jeg også kontakte flyselskabet selv?

Nej, du må ikke kontakte eller besvare flyselskabet selv, efter at du har undeskrevet fuldmagten om samarbejdet med Flyhjælp.
Kommunikerer du selv flyselskabet sideløbende begår du brud på vores aftale. Dette kan skade både vores samarbejde og din sag.
Nogle flyselskaber henvender sig konsekvent direkte til passageren med en anderkendelse om betaling, fremfor til den juridiske repræsentant.
Modtager du en sådan anerkendelse direkte fra flyselskabet, skal du videresende den til Flyhjælp, som vil afklare den videre proces med flyselskabet på dine vegne, for at sikre, at du får det, du er berettiget til.
Flyselskaberne er bekendte med at passagerene kommer til at indgå forlig med dem med dårligere vilkår, end de er berettiget, hvis de kontakter dem direkte, og benytter derfor denne direkte taktik.
Det er naturligvis ikke almindelig og god retsprocess at gå til passageren frem for deres repræsentant.