flyhjaelp-logo-2.png

 

Detur konkurs

 

 

Rejseselskabet Detur har meldt ud, at de er tvunget til at indgive konkursbegæring, og stoppe al deres aktivitet. Eftersom Detur er et rejseselskab og ikke et flyselskab, vil der ikke være krav på refusion af flybilletten eller krav på kompensation i henhold til EU forordning 261/2004 mod flyselskabet for aflysninger af rejser som følge af konkursen. Der vil i stedet være mulighed for at få penge via pakkerejselovgivningen.

 

Det er Rejsegarantifonden, som håndterer krav i relation til pakkerejser og konkurs. Kunder, som har købt en pakkerejse af Detur, skal derfor henvende sig til Kammarkollegiet, som er den svenske pendant til rejsegarantifonden, hvor Detur ifølge deres hjemmeside var registreret. Kammarkollegiets hjemmeside er her www.kammarkollegiet.se

Vi anbefaler også, at man kontakter sin bank for at gøre indsigelse mod hævningen på det kreditkort, som er anvendt ved købet af rejsen, samt at kontakte sit forsikringsselskab og kontrollere, om ens rejseforsikring dækker i tilfælde af konkurs.

 

Klar til at komme i gang? Forsinket eller aflyst fly?

Flyhjælp hjælper dig med at få op til 4.500 kr. i kompensation, hvis dit fly var forsinket eller aflyst

 Tusindvis af glade kunder

 Den bedste sagsbehandling

 Risikofrit - nemt og hurtigt