flyhjaelp-logo-2.png

10. Seværdigheder I Barcelona

October 2022

seneste indlæg

Skal du rejse i sommerferien? Læs om dine flyrettigheder her

June 2024

 

10. Seværdigheder i Barcelona

Barcelona er en af Europas største byer med 1,62 millioner indbyggere, hvilket også bemærkes så snart man besøger byen. Barcelona er hovedstaden i den spanske region Catalonien. Barcelona er kendt for historie, kultur, bygninger, og badestrande, men i den grad også passionen for fodbold.

 

Barcelona har nemlig et af verdens bedste fodboldhold FC. Barcelona, som rummer et af de største stadions i verden, med op til 100.000 tilskuer.

 

Hvert år har byen 30. mio besøgende, det skyldes i høj grad Barcelonas seværdigheder, som tiltrækker folk fra hele verden. Der er utallige oplevelser i Barcelona og noget for en hver smag.

 

Vi har hos Flyhjælp udvalgt 10 seværdigheder, der er oplagt og se hvis du en dag besøger storbyen Barcelona.

 

 

 

#1: Sagrada Familia

Er man I Barcelona er Sagrada Familia en af de mest mindeværdige oplevelser. Den ikoniske og ufærdige kirke, er en af årsagerne til de mange turister der hvert år besøger byen. Kirken er lavet af den berømte arkitekt Antoni Gaudis, og er en af hans livsværker.

Kirken er 110 meter høj, og forventer at blive 172 meter høj, når kirken står færdig i 2030. Når kirken er klar, vil den have i alt 18 tårne, og forventes at være den højeste kirke i verden. Kirken bære præg af en masse forskellige dekorationer, der er inspireret af stil arten nouveau.

Dette er klart en af Barcelonas seværdigheder, der er beudringsværdige da man har mulighed for at komme oppe i tårnet og nyde den flotte udsigt.

Adresse: C/ de Mallorca, 401, 08013 Barcelona, Spain

 

 

 

#2: Park Guell

Park Guell er en offentlig park, og en af de mest besøgte seværdigheder i Barcelona. Parken er en stor havekompleks, som blev designet af arkitekten Antoni Gaudi i perioden 1900-1914.

Park Guell ligger på bakken i El Carmel, hvor man har en fantastisk udsigt udover Barcelona. Parken er kunstigt bygget af fantastiske stenkonstruktioner og fliser, der skaber et unikt kunstværk.

Antoni Gaudi ønske er at skabe følelsen af en naturlig park, hvilket i høj grad er lykkedes. Parken startede som et udviklingsprojekt, med ideen om at skabe 60 boliger, som mislykkede, og senere hen blev opkøbt af Antoni Gaudi.

Den store park ligger i hjertet af Barcelona, og er det perfekte sted og tage hen hvis man har brug for et afbræk fra storbyen.

Der er mange oplevelser i Barcelona, men Park Guell er en af dem som som skiller sig ud.

Adresse: 08024 Barcelona, Spain

 

 

#3: Barcelona Zoo

Barcelona Zoo blev åbnet i 1892, og er en af Barcelonas seværdigheder der er mest familievenlige. Haven er 13 hektar stor, og indeholder mere end 1.300 forskellige dyrearter fra hele verden.

Barcelona Zoo tilbyder derudover også akavarier, hvor man kan finde alt godt fra havet. Her findes forskellige levende arter som delfiner, dræberhval, pingviner. Udover alle de fantastiske dyr, er det også muligt og nyde de smukke omgivelser.

Er man i tvivl om hvad man skal se i Barcelona med børnene, vil Barcelona Zoo hel klart være en anbefaling.

Zoologisk haven er åben året rundt, og egner sig godt til storbyferien med børnene, hvor man kan bruge flere timer.

Adresse: Parc de la, 08003 Barcelona, Spain

 

 

#4: Camp Nou

Camp Nou er en af Europas største fodbold stadions, og har plads til mere end 100.000 tilskuer. På tribunen står der Mes Que un Club, hvilket betyder ’’Mere end en klub’’ som også kan mærkes så snart man træder ind på Camp nou.

Det er muligt for turister at få en rundvisning, og se det store stadion, her kan man blandt andet se FC Barcelona museum, hvor man kan se diverse trofæer der blevet vundet igennem årene. Camp nou er en seværdighed i Barcelona, man bare ikke må gå glip af, hvis man er fodbold fan.

En rundvisning på Camp nou byder blandt andet på en rundtur på stadionet, hvor man får lov til at se fodboldspillernes omklædningsrum, hvor spiller som Lionel Messi, Andres Iniesta, Xavi tidligere har begået sig.

Adresse: C. D’aristides Maillol, 12, 08028 Barcelona, Spain.

 

 

#5: Den Botaniske have

Den botaniske have I Barcelona rummer flere parker, og ligger på skråningen af Motjuic bjerget, og er 14 hektar står. Haven består af 1.300 arter fra Australien, Californien, Chile, og middelhavsområdet, og er dedikeret til og beskytte og fremme middelhavsplanter.

I haven bliver du mødt af en masse dufte og farverige planter, som skaber en oplevelse af fred og ro. Ikke nok med man kan se planter fra hele verden, er der også en utrolig flot udsigt udover Barcelona.

Der er mange gode oplevelser i Barcelona, men den botanisk have er en af de seværdigheder i Barcelona man ikke må gå glip af.

Adresse: Carrer Doctor Font i Quer 2, 08038 Barcelona, Spain

 

 

#6: Barri Gotic

Barri Gotic er Barcelonas gotiske kvarter, som er et hyggeligt kvarter med en masse små gader. Her er der tonsvis af barre og restauranter og se. Barri gotic stammer fra middelalderen, og det er tydeligt og se med gadernes arkitektur.

Udover barrer og restauranter er der også gotiske kirker, rådhuset, og Sagrada Familia, som alle er en del af kvaretet.

Hvis man skal ud en aften, vil det gotiske kvarter hel sikkert anbefales, da der bydes på en unik og anderledes aften.

 

 

#7: Barcelona Aquarium

Barcelona Aquarium indeholder 35 akvarier, 11.000 dyr, og 450 forskellige dyrearter, og er en af Barcelonas seværdigheder der er mest populær. Her er der mulighed for at se fisk fra alle verdenshave, hvilket gør dette akvarium hel unikt. Du kan blandt andet gå igennem en 80 m lang glastunnel under akvariet, hvor du har mulighed for at se dyrene fra alle vinkler.

Hvis du er modig, har du mulighed for at kaste dig ud i scuba dykning, hvor der mulighed for at dykke med to forskellige hajarter, Sand Tiger Shark og Sandbar Shark. Begge hajer kan blive op til 2,5 meter lange.

Adresse: del Port Vell, Moll d’Espanya, s/n, 08039 Barcelona, Spain

 

 

#8: Montjuic svævebanen

Den 750 meter lange svævebane transportere dig fra Parc de Montjuic til Montjuic castle, 85 meter højt hen over byen. Her vil du kunne nyde den vidunderlige panoramiske udsigt udover Barcelona. Kabinerne har plads til 8 personer, så du har mulighed for at tage hele familien med. Du har blandt andet mulighed for at se Barceloneta Beach, bygningerne fra den gamle havn, Columbus-monumentet og meget mere.

Åbningstiderne varierer i løbet af året, afhængig af hvilken sæson vi befinder os i. Så tjek dem venligst, inden du tager afsted.

Adresse: Ctra. De montjuic 66, 08038 Barcelona, Spain

 

 

#9: Bustur I Barcelona

Barcelona Bus Turistic har 3 ruter, der køre 44 forskellige steder hen i Barcelona, som er i nærheden af en eller flere seværdigheder. Her er der også mulighed for at skifte rute på 6 af disse stops undervejs. Afhængig af hvilken sæson, kører busserne i intervaller på 5 og 25 minutter, hvor der mulighed for at hoppe af og på så tit man ønsker. Bus turistic er en nem måde og udforske byen på, og giver dig mulighed for at se de vigtigste seværdigheder i Barcelona på kort tid.

Busturen er en af de mest populære seværdigheder i Barcelona, og er en god måde at opleve byen på samtidig, samtidig med man bliver transportet rundt. Bus turistic kan hel klart anbefales hvis man har brug for at hvile fødderne lidt, men samtidig opleve en masse i byen.

 

 

#10: Barceloneta-Stranden

De lange strandpromenader, begynder fra Barceloneta-stranden. Her er det muligt og gå ture langs de hyggelige strandpromenader. Stranden ligger i gå afstand fra centrum, og byder på nogle af de bedste strande i Europa.

Stranden tilbyder en masse tilbud og aktiviteter for både børn og voksne, herunder sportsaktiviteter som beachvolley, tennis, surfing og meget mere.

Barceloneta Beach er en seværdighed i Barcelona man ikke må gå glip af om sommeren, stranden ligger i hjertet af Bacelona neden for det storslåede gotiske kvarter.

 

 

 

Hvis turen går til Barcelona, eller en anden storby i Europa, håber vi du får en fantastisk tur! Er du en af de uheldige og oplever dit fly bliver aflyst eller forsinket, er det vigtigt du gør krav på din kompensation og kender til dine rettigheder! I dette tilfælde vil du kunne søge kompensation hos Flyhjælp. Vores arbejde vil være hel gratis for dig hvis vi ikke kan hjælpe dig.

 

Vi vil føre din sag, og løbende holde dig opdateret. Du kan starte din sag her

 

Af Frederik Hedegaard