flyhjaelp-logo-2.png

De 5 Mest Romantiske Honeymoon-destinationer!

February 2020

seneste indlæg

Har du oplevet forsinkelser i forbindelse med kødannelse i lufthavnen?

June 2022

De 5 mest romantiske honeymoon-destinationer

Brylluppet nærmer sig med hastige skridt, og I har som mange andre par, måske ikke fundet den helt rigtige, og romantiske destination, for den kommende bryllupsrejse. Det skal der også være plads til. For når den begivenhedsrige dag er overstået, er det for alvor tid til at nyde hinanden, og det skal jo allerhelst være i de helt rigtige omgivelser! Derfor har Flyhjælp udplukket de 5 mest romantiske honeymoon-destinationer for 2020.

1 Singapore

Flyhjelp, honeymmon, singapore

Er I på udkig efter den mest ultimative honeymoon-destination, så er Singapore det helt rigtige valg! Et lækkert og delikat køkken, kulturelle oplevelser og et entusiastisk natteliv - er blot enkelte punkter på listen over, hvad I kan forvente at møde på jeres bryllupsrejse til Singapore. Byen består af en række attraktioner såsom aften-safari, botaniske haver, Singapore Zoo, Universal Studios i Sentosa og meget mere. Derudover vil I blive overrasket over, hvor mange kulturer der er at finde på destinationen! Her vil I nemlig blive mødt af indisk, kinesisk, eurasisk og malaysisk kultur, gennem bl.a. smagsrig mad og festivaler. På en bryllupsrejse til Singapore, vil I opleve en kombination af afslapning og storby!

 

Anbefalet rejsetidspunkt: Hele året.

Temperatur: 30-32°C hele året.

Ideelle varighed: 7-10 dage.

Valuta: Singapore dollar (SGD; S$).

Sprog: Engelsk, tamilsk, Mandarin kinesisk.

Rejsetid: 12-13 timer. (med direkte fly)2 Maldiverne

flyhjelp, honeymmon, maldivene

Det er ikke uden grund, at Maldiverne er placeret i top 5 over de mest romantiske honeymoon-destinationer. Med helt hvide strande, palmetræer og turkisblåt hav - er maldiverne med sine 1.200 koraløer i det indiske ocean, et sandt paradis for et forelsket og nygift par. Hver enkelt koralø er forvandlet til luksuriøse resorts, der indeholder watervillas, med turkisblåt vand som underbo.

Maldiverne er den perfekt honeymoon-destination, hvis alt I ønsker er afslapning! Der er dog også rig mulighed for, at deltage i adskillige vandaktiviteter såsom dykning, surfing, sejlture og vandsport. En oplagt ting at opleve på Maldiverne er “Picnic Islands”. Her kan I med en picnickurv på armen, blive sejlet til en ubeboet ø, hvor I kan være helt uforstyrret, og så længe det lyster!

 

Anbefalet rejsetidspunkt: Maj - November

Temperatur: 30-31°C

Ideelle varighed: 7 dage.

Valuta: Maldivisk Rufiyaa (MVR).

Sprog: Engelsk og Dhivehi.

Rejsetid: 12-15 timer.3 Seychellerne

flyhjelp, honeymoon, seychellerne

En bryllupsrejse til Seychellerne kan byde på turkisblåt hav, kridhvide sandstrande og store kokospalmer. Seychellerne består af 115 øer, hvor kun 20 er beboede. På en honeymoon til Seychellerne, vil I derfor kunne opleve smukke omgivelser, der fremstår autentiske og uberørte. Med 115 øer, har I rig mulighed for at komme vidt omkring. Flere rejseudbydere tilbyder pakkerejser således, at I ikke behøver begrænse jer til én enkelt ø.

På en bryllupsrejse på Seychellerne, vil I blive mødt af flere kulturer. Mahe, som er hovedøen på Seychellerne, er en multi-etnisk ø - hvis befolkning består af både afrikanere, indere, europæere og mindre etniske grupper. På Seychellerne kan I udover dykning, snorkling og vandring m.m., opleve bylivet der består af en række kulturelle markeder og basarer. Befolkningen på Seychellerne er ekstremt imødekommende, venlige og gæstfrie - så I kan trygt forvente, at blive mødt og budt velkommen med håndtryk som hilsen.

 

Anbefalet rejsetidspunkt: April - Juni og September - November.

Temperatur: 27-32°C.

Ideelle varighed: 7 - 10 dage.

Valuta: Seychelliske Rupee (SCR).

Sprog: Kreolsk, Engelsk og Fransk.

Rejsetid: 12-15 timer.4 Mauritius

Mauritius er en østat, der er placeret øst for Afrika i det Indiske Ocean. Her vil I blive mødt af en spændende og interessant kombination af fransk, indisk og kreolsk kultur. Mauritius er med sin venlige befolkning, azurblå laguner og fantastiske resorts, en vidunderlig destination at tilbringe sin honeymoon.

Mauritius er omringet af koralrev, hvilket gør øen til det helt perfekte sted at nyde kærligheden, hvis I elsker at tilbringe tid i vand. På de mange resorts, tilbydes der nemlig en række vandaktiviteter - lige fra vandsport til dykkerkursus. Der er ikke mindst også gode muligheder for også at hygge sig på land, i form af b.la. golf, bjergvandring og ridning langs de vidunderlige kridhvide sandstrande.

En bryllupsrejse på Mauritius, vil kunne tilbyde fortryllende omgivelser, hvor I vil kunne nyde dagtimerne på stranden, og udforske det mauritiske natteliv, der består af et væld af natklubber, restauranter, udendørscaféer og barer. Mauitius er den idieelle destination, hvis aller sanser skal stimuleres.

 

Anbefalet rejsetidspunkt: Maj - December.

Temperatur: 24-32°C.

Ideelle varighed: 8 - 10 dage.

Valuta: Mauritiske Rupee (MUR).

Sprog: Engelsk og Fransk.

Rejsetid: 13-16 timer.5 Paris, Frankrig

Paris har altid været blandt de mest romantiske byer. Den franske by, adskiller sig fra de øvrige destinationer på listen, men det gør den ikke mindre ideel eller romantisk. Er ønsket, at kunne tilbringe tid sammen i tropisk klima under varme himmelstrøg, bør I ikke overveje Paris som destinationen for jeres honeymoon. Er I derimod til eventyrisk arkitektur, hyggelige fortovscaféer, gastronomiske oplevelser og udsigter udover det sædvanlige, er Paris den helt rigtige destination.

Den franske hovedstad er det perfekte sted, at nyde hinanden og den romantiske atmosfære og stemning i luften. Der er adskillige ting at se og opleve, heriblandt Eiffeltårnet, Notre Dame, Sacré Coeur, en romantisk aften-sejltur på Seinen - listen er lang! Paris er med andre ord, den helt perfekte destination, hvis budgettet ikke er så stort og hvis I jagter en romantisk storby-oplevelse, til billige penge.

 

Anbefalet rejsetidspunkt: Juni - August.

Temperatur: 18-24°C.

Ideelle varighed: 8 - 10 dage.

Valuta: Euro (EUR).

Sprog: Fransk og engelsk.

Rejsetid: 2 -3 timer.


Vi håber I får glæde af vores udvalgte honeymoon-destinationer. Hvor end I drager hen på romantisk eventyr, vil der altid være en risiko for, at blive mødt af en dårlig start eller ende på eventyret. Kedelige oplevelser som flyforsinkelser- og aflysninger, er typisk ikke en del af planen, men er ej heller noget man kan gøre ved. Til gengæld har man ret til, at blive kompenseret for den dårlige start eller slutning, det måtte have have medført ens rejse.

Det synes vi er helt fair! Derfor sidder vi også altid klar til, at hjælpe flypassagerer, der har været udsat for en forsinkelse eller aflysning - for hvad er værre end at få sine rejseplaner spoleret! Det er altid en god idé, at være opmærksom på sine rettigheder, da det i nogle tilfælde kan føre til en økonomisk kompensation på 4.500 kr. pr. person.

Gå ikke glip af vores blogindlæg, der indeholder en liste over vigtige ting, at få styr på før flyrejsen.

Af Philip Brechmann