flyhjaelp-logo-2.png

3 Varme Påske-destinationer

February 2020

seneste indlæg

Flyforsinkelse eller aflysning med Wizz Air - Få op til 4500 kr.

September 2021

3 varme destioner til din påskeferie

Påsken nærmer sig og dermed også den obligatoriske ferie.

I den forbindelse, har Flyhjælp udvalgt 3 varme og oplevelsesrige destinationer, til dig der ønsker at tilbringe påsken under varme himmelstrøg.

Chania på Kreta, Grækenland

Temperatur: 20 - 22°
Rejsetid: Ca. 3 timer og 40 min. med direkte fly

chania - påskeferie - flyhjælp

Kreta er den største græske ø, og har, med sin sydlige placering, mere end 300 solrige dage om året. Dette er med til at gøre Kreta til en af mest populære destinationer, hvis man ønsker at befinde sig i lidt mere tropiske omgivelser, end hvad hjemmebasen kan tilbyde. Øen er rig på lækre sandstrande og byder på et væld af aktivitetsmuligheder.

Chania er blandt Kretas mest populære byer og derfor bliver det oftest Chania, der er destinationen, når udenlandske turister skal til Kreta. Byen rummer cirka 70.000 indbyggere og byder både på solrig afslapning, shopping, pulserende natteliv, smagsrige gastronomiske oplevelser og den populære markedshal, hvor der er god mulighed for at gøre handel med de lokale indbyggere, til duften af krydderurter, ost og oliven.


Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Temperatur: 28 - 32°
Rejsetid: Ca. 6 timer og 30 min. med direkte fly
Dubai er en stor sammensmeltning af adskillige kulturer og nationaliteter - og er den perfekte destination, hvis man er til varme, shopping og højder. Der er nemlig utallige ting at opleve i ørkenstaten. Både verdens største shoppingcenter, Dubai Mall, og verdens højeste bygning, Burj Khalifa, har hjemme i det arabiske emirat. Med både skøjtebane og akvarium i samme center, er der oplevelser for hele familien. Jeepsafari, Gold Souk, skydiving og den kunstige ø, The Palm Jumeirah, er blot få punkter på listen over ting man kan se og opleve i Dubai.

Kun 15% af befolkningen er emirater, hvorfor du kan forvente et hav af forskellige nationaliteter og kulturer. På en rejse til Dubai, vil du også kunne opleve nabo-emiratet Abu Dhabi, der ligger mindre end to timers kørsel væk. En getaway til Abu Dhabi, vil oftest kunne arrangeres i samarbejde med rejseselskabet eller det hotel man er indlogeret på.


Marrakech, Marokko

Temperatur: 18 - 22°
Rejsetid: Ca. 4 timer og 30 min. med direkte flyEventyrbyen Marrakech går også under navnet “Den lyserøde by” og er placeret i det nordlige Afrika. Byens indre kerne består af det pulserende og livlige torv, Djerma Al Fna, hvor du vil støde på gademusikanter, madboder, slangetæmmere og akrobater. Et besøg i medinaen, vil kunne byde på shopping i labyrinter, med kæmpe udvalg af tæpper i alle farver og størrelser, lamper med magisk lys og håndlavet keramik.

Marrakech er placeret centralt i Marokko og der er dermed ingen nærliggende strande. Men med utallige lækre hoteller og resorts, er der stadigvæk rig mulighed for en lækker badeferie med en masse afslapning. Ikke mindst, er den nye bydel Guéliz, rig på eksklusive shopping muligheder, førsteklasse-resturanter, muséer og grønne parker, heriblandt den populære Jardin Majorelle, der er ejet af designeren Yves Saint Laurent.

Er du til pang og eventyr, vil et besøg til restaurant og teater, Chez Ali, være det helt rigtige valg! Her vil du kunne opleve én stor marokkansk fest, med shows der b.la. er baseret på scener fra “Tusind og en nat”.
Som en del af besøget, vil du blive budt på traditionelle marokkanske retter og te, med mavedansere, ryttere og fyrværkerishow.


Om end turen går til Chania, Dubai, Marrakech eller en helt fjerde destination, håber vi at du får en glimrende tur.
En ferie skal nydes i lækre og behagelige omgivelser … og ikke i travle lufthavnsterminaler. Husk derfor at gøre krav på din kompensation, hvis rejsen i påskeferien skulle byde på uventede og kedelige flyveoplevelser. Har du desværre allerede været ude for en aflysning, forsinkelse eller overbooking i de seneste tre år, skal du være mere end velkommen til at prøve vores beregner , for at finde ud af hvor meget du er berettiget til, i økonomisk kompensation fra flyselskabet.

Ønsker du at blive klogere på dine rettigheder som flypassager, er du mere end velkommen til at rette henvendelse til Flyhjælp, der sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 08:00 - 16:00.

Det er ingen hemmelighed, at den efterhånden berygtede COVID-19 også kaldt Coronavirus, har fundet vej til det meste af verden. I takt med den hurtigt udviklende smitte, er sundheds-sikkerheden rundt om i verden, blevet skærpet markant. Som følge af den øgede risiko for smitte og manglende efterspørgsel pga. rejsendes frygt for smitte, har flere flyselskaber aflyst og indstillet tusindvis af flyvninger. Som konsekvens af den øgede risiko for smitte, har Norwegian måtte aflyse 3.000 flyafgange, hvilket svarer til 15% af alle flyselskabets afgange.

Af Dina Oali