flyhjaelp-logo-2.png

3 Varme Påske-destinationer

February 2020

seneste indlæg

De Mest Almindelige Misforståelser om Flyforsinkelseskompensation

September 2023

3 varme destioner til din påskeferie

Påsken nærmer sig og dermed også den obligatoriske ferie.

I den forbindelse, har Flyhjælp udvalgt 3 varme og oplevelsesrige destinationer, til dig der ønsker at tilbringe påsken under varme himmelstrøg.

Chania på Kreta, Grækenland

Temperatur: 20 - 22°
Rejsetid: Ca. 3 timer og 40 min. med direkte fly

chania - påskeferie - flyhjælp

Dubai, De Forenede Arabiske Emirater

Temperatur: 28 - 32°
Rejsetid: Ca. 6 timer og 30 min. med direkte fly


Marrakech, Marokko

Temperatur: 18 - 22°
Rejsetid: Ca. 4 timer og 30 min. med direkte fly

Som en del af besøget, vil du blive budt på traditionelle marokkanske retter og te, med mavedansere, ryttere og fyrværkerishow.


Om end turen går til Chania, Dubai, Marrakech eller en helt fjerde destination, håber vi at du får en glimrende tur.
En ferie skal nydes i lækre og behagelige omgivelser … og ikke i travle lufthavnsterminaler. Husk derfor at gøre krav på din kompensation, hvis rejsen i påskeferien skulle byde på uventede og kedelige flyveoplevelser. Har du desværre allerede været ude for en aflysning, forsinkelse eller overbooking i de seneste tre år, skal du være mere end velkommen til at prøve vores beregner , for at finde ud af hvor meget du er berettiget til, i økonomisk kompensation fra flyselskabet.

Ønsker du at blive klogere på dine rettigheder som flypassager, er du mere end velkommen til at rette henvendelse til Flyhjælp, der sidder klar ved telefonen alle hverdage fra 08:00 - 16:00.

Det er ingen hemmelighed, at den efterhånden berygtede COVID-19 også kaldt Coronavirus, har fundet vej til det meste af verden. I takt med den hurtigt udviklende smitte, er sundheds-sikkerheden rundt om i verden, blevet skærpet markant. Som følge af den øgede risiko for smitte og manglende efterspørgsel pga. rejsendes frygt for smitte, har flere flyselskaber aflyst og indstillet tusindvis af flyvninger. Som konsekvens af den øgede risiko for smitte, har Norwegian måtte aflyse 3.000 flyafgange, hvilket svarer til 15% af alle flyselskabets afgange.

Af Melik Karatas