flyhjaelp-logo-2.png

3 rejse destinationer i foråret 2022

February 2022

seneste indlæg

Skal du rejse i sommerferien? Læs om dine flyrettigheder her

June 2024

3 rejse destinationer i foråret 2022 

Når forårsmånederne rammer Danmark, er ventetiden til de lyse dage og sommervejret lang. Så hvorfor ikke planlægge en varm rejse væk - og skifte den mørke og triste tid ud med solcremen og solbrillerne? 

 

Der er mange destinationer som kan tilbyde mange timer med sol, og varme. Nedenfor har vi hos Flyhjælp udvalgt 3 rejsedestinationer, som er oplagt for dig som gerne vil have en eksotisk og mindeværdig rejse her i foråret.

Mexico

Første rejsedestination, vi vil anbefale er Mexico. Det er latinamerikas næststørste land, med hele 126 mio. indbyggere. Landet er fyldt med spændende kultur og seværdigheder - da man her finder et land med en smuk, og mangfoldig natur som er domineret af bjerge, unikke uspoleret badestrande, floder, pyramider. Derudover tilbydes turisterne lokalt mexicansk mad, såsom tacos og burritos, som i sig selv er en oplevelse.       

 

Temperatur: 22-26°

Rejsetid: Fra KBH lufthavn - ca. 15 timer

 

Eksempler på seværdigheder i Mexico:

Mexico City

Mexico både

Byen har ca. 21 mio indbyggere og er fyldt med smukke kirker, museer og fantastiske lokale madoplevelser. Byen tiltrækker om året omkring 1 mio. Turister, og dette skyldes i stor grad den smukke arkitektur og det kulturelle.

 

Strande

På Mexicos østkyst Yucatan - halvøen ligger ud til det Caribiske Hav vil med fuld garanti blive en helt speciel strandoplevelse. Det blå hav tilbyder unikke oplevelser med snorklen, da vandet både er fyldt med mange forskellige farverige fisk, havskildpadder og koralrev.

 

Chaipas Bjerge

Oppe i Chaipas bjerge finder man en af Mexicos største arkæologiske områder nemlig Palenque, som er omringet af en fantastisk jungle. Her kan man se de velbevarede, og store mayaruiner. Der er mulighed for at bestige pyramiderne, og dermed komme helt tæt på de unikke omgivelser. Det store tempel The Temple of Inscriptions er til ære for K´inich Janaab, som var Palenques overhoved i det syvende århunderede. 

 

Så alt i alt er Mexico et land, som byder på utallige af muligheder, nemlig både afslapning og action.   

 

Thailand

Andet foreslående land er Thailand, som har en befolkning på ca. 65 mio. Indbyggere, og godt 10 mio. af dem bor i hovedstaden Bangkok. Landet er fyldt med noget af verdens bedste mad, kultur og skønne strande. Jungleoplevelser, dykning og hektiske oplevelser i storbyerne er alle ting, som du kan opleve i Thailand. Der er mulighed for at få en masse unikke oplevelser på fast grund, men også på vandet. 

 

Temperatur: 30-36°

Rejsetid: Fra KBH lufthavn ca. 13 timer 

 

Eksempler på seværdigheder i Thailand:

Den liggende Buddhas Tempel (Wat Pho)

Ved denne seværdighed er det muligt at se den 46 meter lange liggende Buddha. Her er det muligt at smide en mønt i en af de 108 bronze skåle, som repræsenterer Buddhas forskellige positive tegn. 

 

Bamboo Island 

Denne ø beskrives som paradis øen, da vandet er krystalklar, sandet er helt hvidt og der foregår en helt naturlig overgang mellem sol og skygge under træerne. På denne strand er der stor mulighed for ro og afslapning, da der blandt andet ikke ligger nogle hoteller på øen, så det er oplagt med en heldagstur hertil.

 

Elephant Nature Park 

Til alle dyreelskerne er denne seværdighed oplagt, da man her kan komme ud og møde de redet elefanter. Man kan være med til at fodre og bade med de store smukke dyr, og møde det skønne personale som ønsker at gøre en forskel for elefanterne i Thailand. 

 

Gran Canaria

Gran Canaria

Tredje foreslåede land som du kan rejse til i forårsmånederne er Gran Canaria, som er en del af de Kanariske øer. Gran Canaria er kendt for deres lange sandstrande, og behagelige klima året rundt. Øen har et indbyggertal på ca. 846.000, og hvert år tager mere end 3 milioner turister til øen.

Øen er oplagt til at holde den perfekte solferie på da man både får det skønne klima, og de naturskønne omgivelser.    

Temperatur: 18-23°  

Rejsetid: Fra KBH lufthavn - ca. 5 timer

 

Eksempler på seværdigheder på Gran Canaria: 

Las Palmas by

Las Palmas er Gran Canarias hovedby, og er den største by på Kanarieøerne med ca. 380.000 indbyggere. Byen er en moderne storby, med alt der høre til det iform af butikker og resturanter. I den gamle bydel i Las Palmas er der mulighed for at blive mødt af brostensbelagte gader, gamle spanske kolonihuse og nogle af byens lækre sandstrande. Den legendariske strand Las Canteras består af 800 meter strand , og her foregår der tit aktiviteter som strandfodbold og beachvolleyball.  

 

Holiday World i Maspalomas

Holiday World er Gran Canarias største forlystelsespark, som på mange måder minder om et oprejsenere tivoli. Denne aktivitet vil være oplagt for alle børnefamilierne, da der både er indendørs spillemaskiner, bowling, biograf mm. Denne aktivitet er oplagt til de helt små, men der er også flere aktiviteter til de lidt større børn, såsom et pariserhjul, hvor man se se ud over hele turistcenteret. Det koster ca 80 kr. i billetentre for at kunne besøge den populære park, så her får man mange oplevelser for pengene.

 

Palmitos Park

Denne park er en af Gran Canarias mest populære familieattraktioner. Parken tilbyder palmer, mere end 200 fuglearter, et akvarium, et kaktushave mm. Så hvis man er interesseret i at have en aktiv, og speciel oplevelse med en masse forskellige aktiviteter, så er Palmitos Park et oplagt valg. 

Palmitos Park

Hvis jeres drømmeferie går til en af de ovennævnte destinationer eller en helt anden, og rejsen kommer til at byde på forsinkelser, aflysninger eller overbookinger, så skal du huske at gøre krav på din kompensation fra flyselskaberne. Derfor er du velkommen til at kontakte os hos [email protected]

 

 

Af Melik Karatas