flyhjaelp-logo-2.png

Aflysning eller forsinkelse med Air France? - Få op til 4500 kr.

October 2020

seneste indlæg

De Mest Almindelige Misforståelser om Flyforsinkelseskompensation

September 2023

Aflysning og forsinkelse med Air France 

Aflysninger og forsinkelser er frustrerende når man har glædet sig til en tiltrængt ferie eller skal på en vigtig forretningsrejse. Så hvad gør du som flypassager når du er ude for en aflysning eller forsinkelse med Air France? Flyhjælp giver dig svaret her.

 

Flyselskabet Air France 

Air France er et fransk flyselskab, som tidligere var det nationale, franske flyselskab. I dag er Air France en del af KLM-gruppen og medlem af SkyTeam.

Air France blev stiftet i 1933 efter at to mindre flyselskaber fusionerede og grundlage Air France. Air France startede med at flyve til Europæiske destinationer og de franske kolonier rundt om i verdenen. I dag har flyselskabet stadig ruter til næsten alle Europæiske lande, samt ruter over hele kloden. Air France har en flåde på omkring 200 fly og en medarbejderstab på hele 84.000 mennesker.

 

Har du oplevet en forsinkelse eller aflysning med Air France, hvad er dine rettigheder? 

Air France er et Europæisk flyselskab og skal derfor følge den Europæiske forordning 261/2004, der varetager flypassageres rettigheder i forhold til aflysninger og forsinkelser. Det vil sige at hvis du har været udsat for en aflysning eller forsinkelse med Air France kan du være berettiget helt op til 4.500 kr. pr passager. Vi hos Flyhjælp anbefaler derfor at du sætter dig ind i dine rettigheder ved forsinkelser og aflysninger, hvis du ønsker dig din retmæssige kompensation.

 

Kriterierne for kompensation ved aflysning hos Air France 

Hvis din afgang er forsinket og flyforsinkelsen opfylder disse kriterier som set nedenfor, har du ret til kompensation fra Air France.

  • Over 3 timers forsinkelse
  • Afgang fra EU-land eller slut destination i EU-land med et Europæisk flyselskab

 

Hvad får jeg i kompensation hos Air France?

Hvis din Air France afgang er forsinket, og den opfylder disse kriterier for kompensation, kan det være en rigtig god trøst på din forsinkelse eller.

  • Hvis ruten er under 1.500 km, så kan du være berettiget 250 euro.
  • Er ruten mellem 1.500 km og 3.500 km, kan du være berettiget 400 euro.
  • Er din rute længere end 3.500 km kan du være berettiget helt op til 600 euro.

 

Hvad gør jeg hvis jeg har oplevet en forsinkelse eller aflysning?

Hvis du oplever en aflysning eller flyforsinkelse med Air France eller andre flyselskaber, så er Flyhjælp klar til at hjælpe dig med at indhente din kompensation.

Så start gerne din sag her.

Hos Flyhjælp arbejder vi ud fra ”No cure - No pay” princippet, der betyder at hvis Flyhjælp ikke kan indhente din kompensation, så er det fuldstændig gratis for dig.

 

Af Frederik Hedegaard