flyhjaelp-logo-2.png

Straksudbetaling af kompensation

 

Flyhjælp tilbyder nu at udbetale din kompensation indenfor 24 timer!

 

Flyhjælp bestræber sig altid på at blive bedre, samt at kunne tilbyde den bedste service i branchen. Derfor er vi gået i gang med at tilbyde en ekstraservice til vores kunder, nemlig at vi udbetaler kompensationen indenfor 24 timer, før vi overhovedet har sendt kravet til flyselskabet. Det betyder, at du får pengene hurtigere, og du behøver ikke at vente flere måneder, i nogle tilfælde over et år, inden pengene udbetales. 

 

Desværre er det sådan, at flyselskaberne ikke altid følger loven. Vi har endda sager, hvor folk på samme flyrejse bliver behandlet forskelligt. Vi vil derfor gøre processe hurtigere, lettere samt garantere dig kompensation for de gener, som forsinkelsen har givet. 

 

Om straksudbetaling

 

Vi tilbyder at udbetale din kompensation indenfor 24 timer, efter du har takket ja til tilbuddet. Det gør vi i sager, hvor vi på forhånd har skaffet fyldestgørende, tekniske beviser for at forsinkelsen/aflysningen er indenfor flyselskabets kontrol. Det betyder, at hvis flyselskabet nægter at betale, kan vi højst sandsynligt vinde sagen ved retten. 

 

Efter at du har oprettet sagen på vores hjemmeside, udfyldt alle felter, samt uploadet din booking, bliver sagen undersøgt af vores dygtige medarbejdere. Hvis vi kan skaffe teknisk bevis - eller allerede har bevis for - at forsinkelsen/aflysningen er flyselskabets ansvar, sender vi dig en mail med tilbud om straksudbetaling.

 

Vi ønsker selvfølgelig at hjælpe alle vores kunder så hurtigt som muligt, men vi kan ikke tilbyde alle vores kunder straksudbetaling. Vi har et mål om at kunne tilbyde mellem 20-30% af vores kunder en straksudbetaling, men vi kan ikke garantere at det lige bliver din sag.

 

Ekstraudgifter ved flyforsinkelse eller aflysning

Læs om din ret til refundering af ekstra udgifter her

Hvis uheldet er ude og din flyafgang er forsinket eller aflyst, har du - udover din egentlige kompensation - muligvis krav på at få dækket udgifter til mad, drikke, transport og hotelophold. Det kan dog være svært at gennemskue, hvad man har ret til at få dækket, så det har vi prøvet at sammenfatte her.

Klar til at komme i gang? Forsinket eller aflyst fly?

Flyhjælp hjælper dig med at få op til 4.500 kr. i kompensation, hvis dit fly var forsinket eller aflyst

 Tusindvis af glade kunder

 Den bedste sagsbehandling

 Risikofrit - nemt og hurtigt

Bliv en del af vores fællesskab

Har du allerede en sag?