flyhjaelp-logo-2.png

Flyhjælp garanterer branchens billigste salær!

 

 

30% eller gratis!

Prisgaranti fra juli 2019 til november 2019

 

Flyhjælp gør det ikke sværere end det er og har ingen skjulte gebyrer. Uanset om sagen tages i retten eller ej, svarer vores salær altid til 30% af den indhentede kompensation fra flyselskabet. Lykkedes det ikke at indhente kompensation, tager vi ikke noget salær. Du kan se vores salær i stykpriser i vores handelsbetingelser.

 

Virksomheder som Flypenge.dk og Airhelp.com tager et hævet salær på ca. 50%, hvis sagen skal indbringes for retten. Vores data viser, at ca. 35% af sagerne skal i retten, hvilket betyder, at det gns. salær ender på ca. 32-34%. Flyforsinkelse.dk oplyser deres salær som 25% +moms, hvilket svarer til en pris på 31,25% for den almindelige forbruger. 

 

Gns. pris for branchen

 

Om prisgaranti

 

Henover sommeren 2019 tilbyder vi prisgaranti på nyoprettede sager i perioden 22/07-31/08. Vi garanterer den bedste gennemsnitlige pris i Danmark, så hvis du har fundet en billigere pris, end hvad vi tilbyder, så matcher vi denne pris, og giver dig den hjælp du har fortjent. Dermed kan du få Danmarks bedste kundeservice og brugeroplevelse til den bedste pris!

 

Udsatte flypassagerer skal ikke snydes for god kundeservice

 

Hos Flyhjælp vil vi gerne være danskernes foretrukne juridiske rådgivere, når det drejer sig om at hente kompensation. Vi kender til den frustrerende følelse af ikke at få hjælp af flyselskaberne. Derfor gør vi alt for at gøre vores egen proces hurtigere, lettere og mere gennemskuelig for passageren.

 

Som forsinket flypassager har du sikkert allerede været ude for nogen kedelige og skuffende oplevelser, og derfor synes vi kun, at det er fair, at du får den bedste hjælp til at komme videre. Hos Flyhjælp stræber vi altid på at levere den bedste kundeservice, så forsinkede flypassagere kan nyde deres ferie uden at bekymre sig om deres rettigheder.

 

Klar til at komme i gang? Forsinket eller aflyst fly?

Flyhjælp hjælper dig med at få op til 4.500 kr. i kompensation, hvis dit fly var forsinket eller aflyst

 Tusindvis af glade kunder
 Den bedste sagsbehandling
 Risikofrit - nemt og hurtigt

Bliv en del af vores fællesskab

Har du allerede en sag?