Trustpilot score Trustpilot score

Om os

Flyhjælp er en dansk virksomhed, der hjælper passagerer med at indhente den kompensation, de har krav på ved flyforsinkelser, -aflysninger og overbookinger. Virksomheden, der har eksisteret siden 2014, drives i dag af et ungt, dynamisk team på 32 engagerede medarbejdere fra hyggelige og moderne lokaler på Christianshavn.

Idéen opstod da Philips kæreste i slutningen af 2013 blev forsinket med syv timer på en ferierejse til Tyrkiet. Ifølge EU-reglerne på området havde hun ret til kompensation, men vores research viste hurtigt, at flyselskaberne ofte omgik reglerne på området og nægtede at udbetale kompensationen.

Philip har aldrig været typen, der giver op, og derfor allierede han sig med Gustav. Gustav, der i øvrigt er Flyhjælps administrerende direktør i dag, var på daværende tidspunkt jurastuderende, og han indbragte sagen for de rette myndigheder. Herefter fik Philips kæreste endelig den kompensation hun var berettiget til. Rygtet løb herefter hurtigt, og snart kom der flere og flere henvendelser fra folk, der af den ene eller anden grund oplevede problemer med deres flyrejser.

I sommeren 2015 gik de tre stiftere af selskabet på fuld tid, og Flyhjælp blev til det, som vi kender i dag. Processer blev automatiserede med Flyhjælps selvudviklede software, stævninger blev til hverdag og flere dygtige juridiske rådgivere blev tilknyttet teamet med et fælles mål om at bringe smilet tilbage til forsinkede flypassagerer.

I dag har Flyhjælp hjulpet over 35.000 kunder, og der er inddrevet kompensation for mere end 40 mio. kr. Den gode service fortsætter; Virksomheden er stadig Danmarksmester i inddrivelse af kompensation og har den højeste kundetilfredshed i branchen. Hele 9,6 ud af 10 i kundetilfredshed på Trustpilot. Det er vi ret så stolte af!


Medarbejdere

Gustav

Gustav
Adm. direktør

Johan

Johan
Økonomi

Philip

Philip
IT- og udvikling

Lars

Lars
Chef for sagsbehandling

Andreas

Andreas
Senior rådgiver

Anna

Anna
Rådgiver

Esra

Esra
Rådgiver

Julia

Julia
Rådgiver

Sebastian

Sebastian
Rådgiver

Victor

Victor
Rådgiver

Jan

Jan
Rådgiver

Johan Ø

Johan Ø
Rådgiver

Kenneth

Kenneth
Bogholder

Gün

Gün
Kommunikation og PR

Alex

Alex
Marketingassistent

Alex

Minnie
Kontorhund

Beregn din kompensasjon!

Tag testen og find ud af hvor stor erstatning du har krav på. Hvis du har krav på erstatning, kan vi kræve pengene ind for dig - hurtigt, enkelt og professionelt.

Klik på knappen og svar på spørgsmålene. Det tager kun 3 minutter.

Fortsæt

Følg os på Facebook

Kontaktinfo

Dronningensgade 66, 1420 København K

+45 82 82 90 90

kundeservice@flyhjaelp.dk

facebook.com/flyhjaelp

Telefontider

Om Flyhjælp

Vi hjælper flypassagerer med at sikre økonomisk kompensation for flyforsinkelser, aflysninger og overbookninger. Vi er eksperter på områdets jura og godkendt af politimyndigheden til at stå for kommunikationen med flyselskaberne og indhente din retmæssige kompensation.

    Om os     Jobs     FAQ     Blog    
    Erhverv     Rejsebureauer     Fuldmagt