Trustpilot score Trustpilot score

Underskrivelse af Fuldmagt

Ved repræsentation af flypassagerer er det nødvendigt at underskrive en fuldmagt, hvor man giver tilladelse til, at Flyhjælp kan repræsentere passagerernes interesser. Fuldmagtens underskrivelse er nødvendig, for at Flyhjælp kan starte din sag, og du kan få den potentielle kompensation for den forsinkede eller aflyste flyafgang. Den digitale fuldmagt kan underskrives ved at følge videoen eller teksten herunder.

Sådan underskriver du fuldmagten

  1. Gå ind på ind på din e-mail og find fuldmagten fra vores samarbejdspartner HelloSign.
  2. Åbn e-mailen og klik på “Get Started”. Herefter vises fuldmagten.
  3. Nederst i fuldmagten skal du klikke to gange på boksen over dit eget navn “Click to sign”.
  4. Nu kan du underskrive fuldmagten med musen eller trykke på fanen “Type in signature”, hvorefter du blot kan skrive dit navn med tastaturet. Tryk herefter på knappen “Insert”.
  5. Bemærk at fuldmagten først er underskrevet, når du har trykket på knappen “Continue” og til sidst “I agree”. Knapperne findes øverst til højre. Du modtager en bekræftelse via e-mail efter fuldmagtens underskrivelse.

Underskrivelse af fuldmagten på vegne af andre

Når du skal underskrive fuldmagten på både dine og andres vegne, skal du efter at have trykket på den blå boks “Get Started” vælge hvilken person, som du vil underskrive for og trykke på “Continue”. Herefter kan fuldmagten underskrives ved at følge instrukserne og trykke på knappen “I agree”. Denne procedure skal gentages, for hver person som du vil underskrive for.

Beregn din kompensation!

Tag testen og find ud af hvor stor en kompensation, du er berettiget til. Såfremt du har krav på kompensation, kan vi indhente vi pengene for dig – nemt, enkelt og professionelt.

Klik på knappen og svar på spørgsmålene. Det tager kun 3 minutter.

Fortsæt

Følg os på Facebook

Kontaktinfo

Dronningensgade 66, 1420 København K

+45 82 82 90 90

kundeservice@flyhjaelp.dk

facebook.com/flyhjaelp

Telefontider

Om Flyhjælp

Vi hjælper flypassagerer med at sikre økonomisk kompensation for flyforsinkelser, aflysninger og overbookninger. Vi er eksperter på områdets jura og godkendt af politimyndigheden til at stå for kommunikationen med flyselskaberne og indhente din retmæssige kompensation.

    Om os     Jobs     FAQ     Blog    
    Erhverv     Rejsebureauer     Fuldmagt