flyhjaelp-logo-2.png

Herunder kan du få gensendt et link til at følge din sag

Hvis du allerede har oprettet en sag hos Flyhjælp og vil holde dig opdateret på din sag, kan du få tilsendt en link til at følge din sag herunder. Du kan også bruge linket til at uploade nye dokumenter til din sag eller rette dine oplysninger.

Kan jeg trække mit krav tilbage?

Når du har afgivet fuldmagt til Flyhjælp med din underskrift, går vi straks igang med at arbejde på din sag.

Hvis du vil trække din fuldmagt tilbage, og skriftligt meddeler Flyhjælp dette inden 14 dage, og hvis arbejdet ikke er påbegyndt inden 14-dages-fristen, kan tilbagetrækkelsen af fuldmagten ske gratis.

Hvis du ønsker at trække fuldmagten tilbage inden 14 dage, og hvis Flyhjælp allerede har påbegyndt at føre din sag, dvs. rettet et juridisk krav til flyselskabet på vegne af dig, skal du ikke betale salær, men blot en enkelt timeløn på kr 500 inkl moms for vor arbejdsindsats. Herefter meddeler Flyhjælp flyselskabet, at vi tilbagekalder kravet, og trækker os ud af sagen.

Hvis du ønsker at trække fuldmagten tilbage mere end 14 dage efter at du har underskrevet den, skal du betale salær for vort arbejde. Salæret svarer til 30 % af den potentielle kompensation, som vi har påbegyndt inddrivelsen af, men hvor vores arbejde er afbrudt, før vi fik lejlighed til at fuldføre det

Vi vil naturligvis hellere at vi får lov til at føre din sag til ende, således at du får din kompensation.
Hvis du ikke er kompensationsberettiget, og vi er nødsaget til at lukke din sag, skal du ikke betale salær. Det kan derfor aldrig betale sig at lukke sagen midt i processen.

Processen Kan jeg trække mit krav tilbage?

Bliv en del af vores fællesskab

Har du allerede en sag?