flyhjaelp-logo-2.png

Herunder kan du få gensendt et link til at følge din sag

Hvis du allerede har oprettet en sag hos Flyhjælp og vil holde dig opdateret på din sag, kan du få tilsendt en link til at følge din sag herunder. Du kan også bruge linket til at uploade nye dokumenter til din sag eller rette dine oplysninger.

Jeg har modtaget penge fra flyselskabet direkte.

Hvis du har modtaget penge fra flyselskabet uden retssag:

Hvis Flyhjælp fører din sag, og hvis flyselskabet udbetaler kompensation direkte til dig, er du forpligtet til straks at videresende eventuel maildokumentation fra flyselskabet til Flyhjælps kundeservice, kundeservice@flyhjaelp.dk, samt at notere det præcise modtagne beløb. Flyhjælp sender dig herefter en faktura på vores salær.
Der skal betales salær for Flyhjælps arbejde uanset om flyselskabet udbetaler direkte til dig eller udbetaler din kompensation til Flyhjælp.

Hvis Flyhjælp har ført og vundet din sag ved retten, er der stor sandsynlighed for, at flyselskabet udbetaler kompensation direkte til dig.
Der er også sandsynlighed for, at flyselskabet efter en retssag udbetaler sagsomkostninger og øvrige udlæg, som Flyhjælp har haft ved at føre din sag.
Disse udlæg skal refunderes til Flyhjælp, tillige med salæret på 30 % af kompensationen samt ekstraomkostninger.
Du skal beholde 70 % af selve kompensationen samt eventuelle ekstraomkostninger.
Du skal ikke betale mere i salær, selvom Flyhjælp har ført retssag for dig.