flyhjaelp-logo-2.png

Hvorfor vælge Flyhjælp?

Flyhjælp er med en række års erfaring i branchen, eksperter i flypassagers rettigheder, herunder passager-beskyttelsesloven, EF-forordningen 261/2004 (EC-regulation 261/2004).

Flyhjælp er de billigste på markedet, med én fast pris som indebærer et salær på 30% af den fulde kompensation. Det betyder, at du ikke skal betale yderligere, selv hvis vi bringer din sag for retten. Du vil dermed aldrig skulle betale mere end det faste salær på 30%.
Moms er implicit i salæret og der er ingen skjulte eller uforudsete gebyrer. Det gør os til de billigste på markedet. Er du ikke berettiget til kompensation, har vores service været gratis for dig.

Flyhjælp består b.la. af et stærkt support team, hvis største interesse og første prioritet, er at hjælpe dig, hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi er dermed altid lige ved hånden, hvis du får brug for os!

Du kan hos Flyhjælp modtage gratis og uforpligtende rådgivning, hvis du eksempelvis er i tvivl om dine rettigheder. Vores telefontider, kan du finde på vores forside. Dér kan du også benytte vores beregner, og finde ud af om du er kompensationsberettiget, og i så fald hvor meget du er berettiget til

Vi vinder 98 % af vores sager, hvor kunden er kompensationsberettiget!

Flyhjælps service Hvorfor vælge Flyhjælp?