flyhjaelp-logo-2.png

Hvor lang tid går der, før jeg modtager kompensationen?

Hvis du er kompensationsberettiget - og det ved vi ikke fra begyndelsen om du er - så kan flyselskabet udbetale pengene på få uger - eller der kan gå op til halvandet år, hvis sagen skal indbringes for en eller flere retslige instanser eller fogedretten.
De fleste af vores kunder har modtaget kompensation et sted mellem 2 og 6 måneder efter klagen afsendtes - men det kan også gå endnu hurtigere, eller tage meget længere tid.

Hvis du ikke er kompensationsberettiget, idet det viser sig, at flyselskabet ikke er eneansvarlige for flyafvigelsen, eller hvis der ikke er nogle retslige instanser, der kan behandle din sag, så har det været gratis at prøve sagen hos Flyhjælp.

Når sagen er vundet, og flyselskabet har sendt pengene til Flyhjælp, og de er registreret modtaget, sender vi straks din andel af pengene til dig på det kontonummer du har angivet.
Hvis flyselskabet udbetaler direkte til dig, er du forpligtet til straks at kontakte Flyhjælp og angive det præcise beløb, du har modtaget.
Vores jurister undersøger herefter, om beløbet du har modtaget, er korrekt.
Sagen afsluttes først, når flyselskabet har udbetalt hele det beløb, de er forpligtet til at betale, når du har fået hele din kompensationsandel, og når Flyhjælp har modtaget salær for sit arbejde.

Her kan du se, hvordan sagsforløbet kan se ud.

Svartider Hvor lang tid går der, før jeg modtager kompensationen?

Bliv en del af vores fællesskab

Har du allerede en sag?