flyhjaelp-logo-2.png

Hvor lang tid går der, før jeg modtager kompensationen?

Først og fremmest undersøger Flyhjælp, om du overhovedet er kompensationsberettiget.

Hvis du er kompensationsberettiget, kan flyselskabet udbetale pengene på få uger – eller der kan gå op til halvandet år, hvis sagen skal indbringes for en eller flere retslige instanser eller fogedretten.

De fleste af vores kunder har modtaget kompensation et sted mellem to og seks måneder, efter at det retslige krav er afsendt fra Flyhjælp. Men det kan både gå endnu hurtigere ¬¬– eller tage meget længere tid.

Hvis du ikke er kompensationsberettiget, idet det viser sig, at flyselskabet ikke er eneansvarlige for flyafvigelsen, eller hvis der ikke er nogle retslige instanser, der kan behandle din sag, har det været gratis for dig at prøve sagen hos Flyhjælp.

Når sagen er vundet, og flyselskabet har sendt pengene til Flyhjælp, og de er registreret modtaget, sender vi straks din andel af pengene til dig på det kontonummer, du har angivet.

Hvis flyselskabet udbetaler beløbet direkte til dig, er du forpligtet til straks at kontakte Flyhjælp og angive det præcise beløb, du har modtaget. Herefter undersøger vores jurister, om du har modtaget det korrekte beløb fra flyselskabet.

Sagen er først afsluttet, når flyselskabet har udbetalt hele det beløb, de er forpligtet til at betale, når du har fået hele din kompensationsandel, og når Flyhjælp har modtaget salær for sit arbejde.

Svartider Hvor lang tid går der, før jeg modtager kompensationen?