flyhjaelp-logo-2.png

Herunder kan du få gensendt et link til at følge din sag

Hvis du allerede har oprettet en sag hos Flyhjælp og vil holde dig opdateret på din sag, kan du få tilsendt en link til at følge din sag herunder. Du kan også bruge linket til at uploade nye dokumenter til din sag eller rette dine oplysninger.

Hvad koster det?

Flyhjælp er autoriseret af staten til at drive inkasso over for flyselskabet og overfører 70 % af kompensationen og evt. refundering af udlæg til din konto. Hvis der ikke kan indhentes kompensation i din sag, har det været gratis for dig at prøve det af.

Salæret fastsættes pr. passager efter kompensationstype:
Kompensation efter EU 261/04 artikel 7, stk 1 a): 75 euro.
Kompensation efter EU 261/04 artikel 7, stk 1 b): 120 euro.
Kompensation efter EU 261/04 artikel 7, stk 1 c): 180 euro.

Kompensation efter EU 261/04 artikel 7, stk 2 a): 37,50 euro.
Kompensation efter EU 261/04 artikel 7, stk 2 b): 60 euro.
Kompensation efter EU 261/04 artikel 7, stk 2 c): 90 euro.

Alle priser er inklusiv moms.

Angående retssager
Mange flyselskaber betaler ikke kompensationen efter kravets afsendelse, hvorfor det i flere tilfælde er nødvendigt at indbringe sagen for retten. Skal din sag for retten, afholder Flyhjælp alle omkostninger til advokatbistand og retsafgifter ved domstolen. Sagsomkostninger, der dækker den juridiske bistand ved retten, samt morarenter tilfalder Flyhjælp. Modsat andre selskaber, tager Flyhjælp ikke en højere pris, hvis sagen skal for retten. Du får altså stadigvæk 70 % af kompensationen og af evt. udlæg, såfremt retssagen vindes.