flyhjaelp-logo-2.png

Hvad kan Flyhjælp juridisk set gøre?

En stor del af Flyhjælps personale er jurister. Alle jurister, juridiske rådgivere og vores store supportteam er specialister i EC-regulation 261/2004. Det er den af EU-domstolen fastsatte, europæiske lov, som giver passagerer mulighed for kompensation, hvis flyet er aflyst, forsinket eller overbooket.

Sådan hjælper vi dig:

1. Vi udformer et juridisk økonomisk krav om kompensation og eventuelle dokumenterede ekstraomkostninger, og kræver, at flyselskabet udbetaler beløbet til Flyhjælp.

2. Hvis flyselskabet afviser at betale, undersøger vi, om du er kompensationsberettiget ifølge forordningen. For at styrke din sag køber vi os adgang til tekniske beviser, der kan påvise, om flyselskabet var ansvarlige for din forsinkelse, overbooking eller aflysning.

3. Hver måned bringer vi mange hundrede sager til retten og andre retslige instanser. Hvis flyselskabet ikke vil betale, men Flyhjælp vurderer, at du er kompensationsberettiget, bringer vi din sag for retten, hvis vi har mulighed for det. Dette gør vi for dig gratis. Vi betaler også alle retssagens omkostninger.

4. I særligt tunge sager er vi nødsaget til at indbringe sagen for fogedretten, som inddriver pengene.

5. Vi har inkassoautorisation.

Flyhjælps service Hvad kan Flyhjælp juridisk set gøre?

Bliv en del af vores fællesskab

Har du allerede en sag?