flyhjaelp-logo-2.png

Hvad kan Flyhjælp juridisk set gøre?

En stor del af Flyhjælps personale er jurister. Alle jurister, juridiske rådgivere, samt supportteamet, er specialister i EC-regulation 261/2004, som er den europæiske lov, der giver passagerer mulighed for kompensation, når deres fly bliver aflyst eller bliver forsinket og ved overbookinger.
Her er nogle af de arbejdsopgaver, vi er specialiserede i, og som vi udfører på vegne af vores kunder:

1. Vi udformer et juridisk krav til flyselskabet for kompensation og eventuelle dokumenterede ekstraomkostninger, og kræver, at de udbetaler beløbet.
2. Hvis flyselskabet afviser at betale, undersøger vi, om du er kompensationsberettiget ifølge forordningen.
Vi køber os adgang til tekniske beviser, der med største sandsynlighed påviser, om flyselskabet er ansvarlige for din forsinkelse/aflysning, eller om de ikke er ansvarlige.
3. Vi bringer mange hundrede sager til retten og andre retslige instanser hver måned. Hvis flyselskabet ikke vil betale men Flyhjælp kan se at du er kompensationsberettiget, bringer vi din sag for retten, hvis vi har mulighed for det. Dette gør vi for dig gratis. Vi betaler også alle sagsomkostninger for retssagen.
4. Vi indbringer sager til fogedretten, som inddriver pengene for os i særligt tunge sager. 5. Vi har inkassoautorisation.

Flyhjælps service Hvad kan Flyhjælp juridisk set gøre?

Bliv en del af vores fællesskab

Har du allerede en sag?