Trustpilot score Trustpilot score

Din samarbejdspartner på forretningsrejsen!

Forretningsrejsende og virksomheder kan have mange tusinde kroner liggende i skuffen i form af gamle flybilletter, der er kompensationsgivende. For mange personer og virksomheder kan det imidlertid ikke betale sig at bruge tid på at indhente den kompensation, som man ellers er berettiget til. Kompensationens størrelse er op til 4.500 kr. for en forsinkelse eller aflysning, men det står ofte ikke i mål med den tid, som medarbejderen skal bruge på at indhente kompensationen.

Derfor har vi lavet Flyhjælp Erhverv, der giver din virksomhed mulighed for at få kompensation samt fri adgang til kompetent juridisk rådgivning. Vi anbefaler at I udfylder kontaktformularen nedenfor, hvorefter vores erhvervsafdeling kontakter jer med henblik på at afdække jeres behov.

B2b process

Erhvervsaftale ved Flyhjælp

Men en virksomhedsaftale med Flyhjælp bliver I ikke bare kompenseret ved flyforsinkelser og aflysninger, men får også adgang til en juridisk hotline, der kan hjælpe jeres medarbejdere, når de står i lufthavnen og hverken kan komme frem eller tilbage.

Vi fungerer derved som jeres jurister i spørgsmål, der vedrører flyrejser og rettigheder, og kan foruden at indhente kompensation ved flyforsinkelser også assistere ved forsvunden bagage og indhente de ekstraudgifter I har haft i forbindelse med kost og logi ved aflysninger og lange forsinkelser.

Flyhjælp tilbyder en række tilvalgsmuligheder til ovenstående, og vi kan bl.a. også dække jeres medarbejdere på deres privatrejser, tilbyde gratis lounge-adgang, rabat på parkering i danske lufthavne m.m. Ring og hør om de mange muligheder på 8282 9090 eller udfyld nedenstående kontaktformular og vi kontakter jer med nærmere information.

Skal vi også hjælpe jer, eller vil du vide mere? Udfyld nedenstående felter, hvorefter vi kontakter jer med henblik på at afdække jeres behov.

Bestil et uforpligtende telefonopkald

Har du selv en relevant sag?

B2b process

Beregn din kompensation!

Tag testen og find ud af hvor stor en kompensation, du er berettiget til. Såfremt du har krav på kompensation, kan vi indhente vi pengene for dig – nemt, enkelt og professionelt.

Klik på knappen og svar på spørgsmålene. Det tager kun 3 minutter.

Fortsæt

Følg os på Facebook

Kontaktinfo

Dronningensgade 66, 1420 København K

+45 82 82 90 90

kundeservice@flyhjaelp.dk

facebook.com/flyhjaelp

Telefontider

Om Flyhjælp

Vi hjælper flypassagerer med at sikre økonomisk kompensation for flyforsinkelser, aflysninger og overbookninger. Vi er eksperter på områdets jura og godkendt af politimyndigheden til at stå for kommunikationen med flyselskaberne og indhente din retmæssige kompensation.

    Om os     Jobs     FAQ     Blog    
    Erhverv     Rejsebureauer     Fuldmagt