flyhjaelp-logo-2.png

Juridisk sagsbehandler i Flyhjælps Lawsuit afdeling

May 2021

seneste indlæg

Køb af flybilletter under corona krisen

June 2021

Office

Juridisk sagsbehandler i Flyhjælps Lawsuit afdeling 

Vil du være en del af en del af en succesfuld dansk legal-tech virksomhed, der med sin vision om at bringe retfærdighed til flypassagerer har hjulpet mere end 160.000 personer med at indhente kompensation?

 

Som juridisk sagsbehandler i Flyhjælps Lawsuit afdeling vil du være del af en fantastisk arbejdsplads, der består af af et ungt team, der har opnået at blive kåret til nr. 2 på Børsens Gazelleliste i 2020.

 

Du vil blive ekspert i flypassagerers rettigheder (EU Forordning 261/04) og opnå dybdegående kendskab til civilproces samt domstolsprocesserne i Danmark og Sverige. Flyhjælps retssagsafdeling varetager for øjeblikket over 2.500 retssager i ovennævnte lande.

 

Ansvarsområder

·       Udarbejdelse af processkrifter

·       Forberedelse af mundtlige hovedforhandlinger

·       Kommunikation med domstole og flyselskabers advokater

·       Håndtering af e-boks, herunder varetagelse af diverse løbende opgaver i forbindelse med Flyhjælps kunders retssager over for flyselskaberne

 

Din profil

·       Du har måske en bachelor, professionsbachelor eller erfaring med juridisk arbejde

·       Du har en stor interesse i forbrugerbeskyttende jura samt civilproces

·       Har stærke kompetencer på skrift

·       Er effektiv, har mod på både rutineprægede opgaver samt opgaver af mere speciel karakter, hvor din viden bliver udfordret

·       Er analytisk stærk, struktureret og proaktiv i dit arbejde

·       Har et godt humør, er udadvendt og parat til at påtage dig ansvar

 

Vi tilbyder

·       Et socialt, engageret, kvalificeret og ungt arbejdsmiljø

·       Fleksible arbejdsopgaver og gode udviklingsmuligheder

·       Høj indsigt i juraen, civilproces, forbrugerettigheder og retspraksis inden for flypassagerers rettigheder 

·       Fuldtidsjob med opstart i sommer/efteråret 2021

 

Om Flyhjælp

Virksomheden er en ung og dynamisk virksomhed i stor vækst, der holder til på Amager – tæt på metro og i kort cykelafstand fra indre by. Virksomheden beskæftiger i dag 22 ansatte, der hjælper med at sikre økonomisk kompensation til forsinkede og uretfærdigt behandlende passagerer. For nyligt er Flyhjælp blevet opkøbt af den tyske markedsleder, Flightright, hvilket skal være med til at sikre Flyhjælps stærke markedsposition i Norden yderligere.

 

Om processen:

Matcher du vores profilønsker og bliver udvalgt til at gå videre, kan du forvente 2 samtaler og en eller flere relevante tests.

Interesseret i at være en del af Flyhjælp? Så skal du sørge for at sende din ansøgning, dit CV og karakterblad til advokat Rune Strøm Danvold på [email protected] med emnet ”Juridisk sagsbehandler i Flyhjælp”.

 

Vi afholder samtaler med interesserede hurtigst muligt, hvorfor vi forbeholder os at lukke nærværende opslag, så snart vi har fundet den rette. Interesserede ansøgere opfordres derfor til at ansøge snarest.

Af Frederik Thede