flyhjaelp-logo-2.png

Herunder kan du få gensendt et link til at følge din sag

Hvis du allerede har oprettet en sag hos Flyhjælp og vil holde dig opdateret på din sag, kan du få tilsendt en link til at følge din sag herunder. Du kan også bruge linket til at uploade nye dokumenter til din sag eller rette dine oplysninger.

flyhjaelp-logo-2.png

Vi kunne ikke finde nogen sag der matchede det besøgte link

Du kan have ret til op imod 4.500 kr. pr. passager

Forsinket eller aflyst fly?

Kræv din kompensation i dag!

Vi fører din sag imod flyselskabet

Vi vinder 98% af vores sager

Danmarks bedste Trustpilot score

Flyhjælp i pressen

bt-logo.png tv2-logo.png jyllands-posten-logo.png
fyens-stiftstidende-logo.png dr-logo.png

Så nemt er det

1. Beregn din kompensation

Tryk på ”Se din kompensation”-knappen øverst på siden og se, om du har ret til kompensation. Du kan have op til 4.500 kr. til gode pr. passager.

2. Lad os klare arbejdet

Det tager kun 3 minutter at starte din sag, hvorefter du kan læne dig tilbage, mens vi tager den juridiske kamp mod flyselskaberne og henter dine penge hjem.

3. Få din kompensation

Vi udbetaler kompensationen direkte til din konto. Vores salær er 30 % inkl. moms, når sagen vindes. Hvis vi ikke vinder sagen, så er det gratis.

Vi vinder 98% af vores sager

Høj udbetaling

Vi vinder 98% af alle vores opstartede sager. Det skyldes, at vi er eksperter på områdets jura og er parate til at tage din sag hele vejen til retten.

Ingen penge op af lommen

Vores salær er 30 % inkl. moms af den indhentede kompensation – også når vi bringer sagen for retten. Det er gratis for dig, hvis der ikke opnås kompensation.

Den fulde erstatning

Vi vil give dig hver en krone, du er berettiget til. Vi kan også refundere dine udgifter til hotel, transport samt mad og drikke, hvis kvitteringer haves.

Om Flyhjælp

Vi hjælper flypassagerer med at sikre økonomisk kompensation for flyforsinkelser, aflysninger og overbookninger.

Flyhjælp er et hold af danske eksperter inden for flypassagerers rettigheder. Vi har hjulpet mere end 70.000 passagerer med at indhente kompensation fra flyselskaberne, som ofte er tilbageholdne med at udbetale kompensationen.

Vi stræber efter at levere den bedste service og klarer alt det besværlige, så vores kunder bare kan læne sig tilbage og vente på, at pengene bliver udbetalt. Vi holder dig løbende opdateret i sagen, så du har mulighed for at følge med.

Vi er autoriserede af staten til at indhente kompensation for flyforsinkelser på dine vegne, og du kan derfor være helt tryg med dit valg af Flyhjælp som din samarbejdspartner.

Marc

I tvivl om du har en sag?

Marc undersøger din sag da-flag.png

Rådgiver

Åbner igen: mandag kl. 10:00

Hvor meget er jeg berettiget til?

Hvis du har oplevet en flyforsinkelse, aflysning eller overbookning, kan du have krav på økonomisk kompensation. Kompensationens størrelse afhænger af flyvedistancen. Dog kan sagens omstændigheder medføre, at kravet bortfalder eller varierer i størrelse. Du kan beregne, om du er berettiget til en kompensation ved at trykke på knappen “Beregn kompensation”.

Aflysninger og overbookninger

I tilfælde af at flyselskabet overbooker eller aflyser flyet og tilbyder passageren at rejse med et alternativt fly til destinationen, skal man være opmærksom på, at kompensationen halveres, hvis flyet ankommer:

  • inden for to timer til destinationen på rejser under 1.500 km.
  • inden for tre timer på rejser inden for EU på rejser mellem 1.500 - 3.500 km
  • inden for fire timer for rejser over 3.500 km.

Gælder loven?

EU-forordningen finder anvendelse, når rejsen har afgang fra en lufthavn i EU. Du er også omfattet af forordningen, hvis du flyver uden for EU til EU med et EU-flyselskab. Se Flyhjælps Skema © nedenfor. * Ved flyvninger inden for to EU-lande, kan man maksimalt opnå en kompensation på 3.000 kr. - også når distancen er over 3.500 km.

Afgang EU selskab? ikke-EU selskab?
Fra EU Ja Ja
Udenfor EU til EU Ja Nej

Kompensation i kr.

Årsag Under 1.500 km 1.500-3.500 km Over 3.500 km *
Forsinkelse over 3 timer 1.850 kr. 3.000 kr. 4.500 kr.
Overbooking 1.850 kr. 3.000 kr. 4.500 kr.
Aflyst fly 1.850 kr. 3.000 kr. 4.500 kr.
Ellers 0 kr. 0 kr. 0 kr.

Flyselskaberne trækker sagerne i langdrag

Vi er eksperter på områdets jura og står for kommunikationen med flyselskaberne, som ofte er tilbageholdne med at udbetale kompensationen.


Vi sørger for at levere god service og klarer alt det besværlige, så vores kunder bare kan læne sig tilbage og vente på, at pengene bliver udbetalt. Vi holder dig løbende opdateret i sagen, så du har mulighed for at følge med.


Siden vedtagelsen af EU-forordning 261/2004 har der været utallige langvarige juridiske kampe mellem flyselskaber og flypassagerer. Dog har nogle domme gennem de seneste år faldet ud til passagernes fordel.

71.086 flypassagerer hjulpet videre
42 flinke medarbejdere