flyhjaelp-logo-2.png

Herunder kan du få gensendt et link til at følge din sag

Hvis du allerede har oprettet en sag hos Flyhjælp og vil holde dig opdateret på din sag, kan du få tilsendt en link til at følge din sag herunder. Du kan også bruge linket til at uploade nye dokumenter til din sag eller rette dine oplysninger.

flyhjaelp-logo-2.png

Vi kunne ikke finde nogen sag der matchede det besøgte link

Du kan have ret til op imod 4.500 kr. pr. passager

Forsinket eller aflyst fly?

Kræv din kompensation i dag!

Vi fører din sag imod flyselskabet

Vi vinder 98% af vores retssager

Tusindvis af glade kunder

Flyhjælp i pressen

bt-logo.png tv2-logo.png jyllands-posten-logo.png
fyens-stiftstidende-logo.png dr-logo.png

Så nemt er det

1. Beregn din kompensation

Tryk på ”Kræv kompensation”-knappen øverst på siden og se, om du har ret til kompensation. Du kan have op til 4.500 kr. til gode pr. passager med tillæg af berettigede ekstraudgifter

2. Lad os klare arbejdet

Det tager kun 3 minutter at oprette din sag, hvorefter du kan læne dig tilbage, mens vi tager den juridiske kamp mod flyselskaberne og henter dine penge hjem

3. Få din kompensation

Vi udbetaler 70 % af kompensationen direkte til din konto. Hvis vi ikke vinder sagen, er vores arbejde gratis

Vi vinder 98% af vores sager

Høj udbetaling

Vi vinder 98% af vores sager med et berettiget krav. Det skyldes, at vi er eksperter på området og er parate til at tage din sag hele vejen for retten.

Ingen penge op af lommen

Det koster ikke noget at starte sagen. Hvis vi vinder din sag, overfører vi 70 % af kompensationen til dig – også selvom sagen er for retten. Det er gratis for dig, hvis der ikke opnås kompensation.

Den fulde erstatning

Vi vil give dig hver en krone, du er berettiget til. Vi kan også refundere dine udgifter til hotel, transport samt mad og drikke, hvis kvitteringer haves og dit krav anses for at være berettiget.

Om Flyhjælp

Vi hjælper flypassagerer med at sikre økonomisk kompensation for flyforsinkelser, aflysninger og overbookninger.

Flyhjælp er et hold af danske eksperter inden for flypassagerers rettigheder. Vi har hjulpet mere end 100.000 passagerer med at indhente kompensation fra flyselskaberne, som ofte er tilbageholdne med at udbetale kompensationen.

Vi stræber efter at levere den bedste service og klarer alt det besværlige, så du bare kan læne sig tilbage og vente på, at pengene bliver udbetalt. Vi holder dig løbende opdateret i sagen, så du har mulighed for at følge med.

Vi er autoriserede af staten til at indhente kompensation for flyforsinkelser, aflysninger og overbookninger på dine vegne, og du kan derfor være helt tryg med dit valg af Flyhjælp som din samarbejdspartner.

Billede v3

I tvivl om du har en sag?

Gustavs hold undersøger sagen da-flag.png

Direktør

Åbner igen: tirsdag kl. 10:00

Hvor meget er jeg berettiget til?

Hvis du har oplevet en flyforsinkelse, aflysning eller overbookning, kan du have krav på økonomisk kompensation. Kompensationens størrelse afhænger af flyvedistancen. Dog kan sagens omstændigheder medføre, at kravet bortfalder eller nedsættes til halvdelen. Du kan beregne, om du er berettiget til en kompensation ved at trykke på knappen i top-menuen.

Aflysninger og overbookninger

I tilfælde af at flyselskabet overbooker eller aflyser flyet og tilbyder dig at rejse med et alternativt fly til destinationen, skal man være opmærksom på, at kompensationen halveres, hvis flyet ankommer:

  • inden for to timer til destinationen på rejser under 1.500 km.
  • inden for tre timer på rejser inden for EU på over 1.500 km samt alle andre rejser imellem 1.500 - 3.500 km.
  • inden for fire timer for rejser over 3.500 km (på nær rejser til og fra EU).

Gælder loven?

EU-forordningen finder anvendelse, når rejsen har afgang fra en lufthavn i EU. Du er også omfattet af forordningen, hvis du flyver uden for EU til EU med et EU-flyselskab. I andre tilfælde er hovedreglen, at EU-forordningen ikke finder anvendelse, men der kan være vedtaget tilsvarende/lignende bestemmelser i disse ikke EU-lande, såsom tilfældet er for f.eks. Schweiz, Norge m.m.. Se Flyhjælps Skema © nedenfor.

Afgang EU selskab? ikke-EU selskab?
Fra EU Ja Ja
Udenfor EU til EU Ja Nej

Kompensation i kr.

Årsag Under 1.500 km 1.500-3.500 km Over 3.500 km *
Forsinkelse over 3 timer 1.850 kr. 3.000 kr. 4.500 kr.
Overbooking 1.850 kr. 3.000 kr. 4.500 kr.
Aflyst fly 1.850 kr. 3.000 kr. 4.500 kr.
Ellers 0 kr. 0 kr. 0 kr.

Flyhjælp stævner flyselskaberne, så du hurtigere får din kompensation

Vi er eksperter på området og står for kommunikationen med flyselskaberne, som er tilbageholdene med at udbetale kompensationen.


Det er vores erfaring, at de fleste flyselskaber gør det vanskeligt at indhente kompensation som privatperson. Oftest får man ikke et svar eller også afvises kompensationskravet på et forkert grundlag, hvorfor man er nødt til at gå rettens gang, hvilket er uoverskueligt som almindelig forbruger.


I Flyhjælp stævner vi derfor flyselskaberne (uden omkostninger for dig), så snart det er muligt i alle sager med et berettiget krav i henhold til EU-forordning 261/2004. Vi sørger for at levere god service og klarer alt det besværlige, så du bare kan læne dig tilbage og vente på, at pengene bliver udbetalt. Vi holder dig løbende opdateret i sagen, så du har mulighed for at følge med.

100.000 flypassagerer hjulpet videre
54 flinke medarbejdere