“”
Trustpilot score Trustpilot score
Flyhjælp er bedst i rejser Bedst i kategorien

Vi henter dine penge hjem


Få op til 4.500 kr. i kompensation pr. passager, hvis dit fly har været forsinket, overbooket eller aflyst inden for de sidste 3 år.

1

BEREGN KOMPENSATION

Tryk på knappen ”beregn kompensation” og se, om du har ret til kompensation.

2

START DIN SAG

Læn dig tilbage, mens vi tager den juridiske kamp mod flyselskaberne og henter dine penge hjem.

3

FÅ DIN KOMPENSATION

Vi udbetaler kompensationen direkte til din konto. Vores salær er 25 % inkl. moms, når sagen vindes.

Har du brug for hjælp?

Så start din sag og slip for besværet eller kontakt os

Omtalt i bl.a.

Hvorfor bruge Flyhjælp?

Ingen penge op af lommen

Vores salær er 25 % inkl. moms af den indhentede kompensation – også når vi bringer sagen for retten. Det er gratis for dig, hvis der ikke opnås kompensation.

Høj udbetaling

Vi vinder 92 % af alle vores opstartede sager. Det skyldes, at vi er eksperter på områdets jura og er parate til at tage din sag hele vejen til retten.

Den fulde erstatning

Vi vil give dig hver en krone, du er berettiget til. Vi kan også refundere dine udgifter til hotel, transport samt mad og drikke, hvis kvitteringer haves.

Bedste kundeservice

Flyhjælp har den højeste score på Trustpilot med 9,6 ud af 10. Vi tager os tid til enhver kunde, har ingen skjulte gebyrer og oplyser vores salær inkl. moms.

Dine rettigheder

Flyhjælp logo

Dine rettigheder som flypassager kan være svære at forstå. EU-forordning 261/2004 og domstolenes praksis kan til tider virke selvmodsigende. Vi vil her kort gennemgå dine rettigheder, så du kan få et indblik i, hvad vi kæmper for.


EU-forordningen fastslår, at du har krav på økonomisk kompensation, hvis dit fly er aflyst eller overbooket. Derudover fastslog EU-domstolen (CJEU) at passagerer, hvis fly er mere end 3 timer forsinket ved ankomst, også er berettigede til økonomisk kompensation.


I praksis ses det hyppigt, at flyselskaberne undlader at informere passagerne om rettighederne, selvom det er deres pligt. Ofte får de utilfredse flyrejsende tildelt madkuponer eller små kontantbeløb, men man har tit krav på langt mere.

Hvis du har oplevet en flyforsinkelse, aflysning eller overbookning, kan du have krav på økonomisk kompensation. Kompensationens størrelse afhænger af flyvedistancen. Dog kan sagens omstændigheder medføre, at kravet bortfalder eller varierer i størrelse. Du kan beregne, om du berettiget til en kompensation ved at trykke på knappen “Beregn kompensation”.

I tilfælde af at flyselskabet overbooker eller aflyser flyet og tilbyder passageren at rejse med et alternativt fly til destinationen, skal man være opmærksom på, at kompensationen halveres, hvis flyet ankommer:

  • inden for to timer til destinationen på rejser under 1.500 km.
  • inden for tre timer på rejser inden for EU på rejser mellem 1.500 km. og 3.500 km.
  • inden for fire timer for rejser over 3.500 km.

EU-forordningen finder anvendelse, når rejsen har afgang fra en lufthavn i EU. Du er også omfattet af forordningen, hvis du flyver uden for EU til EU med et EU-flyselskab. Se Flyhjælps Skema © nedenfor.

Afgang EU selskab ikke-EU selskab
Fra EU ja ja
Uden for EU til EU ja nej
Årsag Under 1.500 km. Mellem 1.500 og 3.500 km. Over 3.500 km.
Forsinkelse + 3 timer 1.860 kr. 2.975 kr. 4.465 kr.
Overbooking 1.860 kr. 2.975 kr. 4.465 kr.
Aflyst fly 1.860 kr. 2.975 kr. 4.465 kr.
Ellers 0 kr. 0 kr. 0 kr.
Trustpilot logo

Om Flyhjælp

Vi hjælper flypassagerer med at sikre økonomisk kompensation for flyforsinkelser, aflysninger og overbookninger. Vi er eksperter på områdets jura og står for kommunikationen med flyselskaberne, som ofte er tilbageholdne med at udbetale kompensationen. Vi er autoriserede af staten til at agere på dine vegne, og du kan derfor være helt tryg med dit valg af Flyhjælp som din samarbejdspartner.


Siden vedtagelsen af EU-forordning 261/2004 har der været utallige langvarige juridiske kampe mellem flyselskaber og flypassagerer. Dog har nogle domme gennem de seneste år faldet ud til passagernes fordel. Det betyder, at man i dag kan være berettiget til op mod 4.500 kr. i kompensation, hvis ens flyafgang er blevet aflyst, overbooket eller forsinket med mere end tre timer ved ankomst. Du kan se, hvor stor en kompensation som vi kan hjælpe dig med at opnå ved at trykke på knappen ”Start dit krav".

Kontaktinfo

Dronningensgade 66, 1420 København K

+45 82 82 90 90

kundeservice@flyhjaelp.dk

facebook.com/flyhjaelp

Telefontider

Om Flyhjælp

Vi hjælper flypassagerer med at sikre økonomisk kompensation for flyforsinkelser, aflysninger og overbookninger. Vi er eksperter på områdets jura og godkendt af politimyndigheden til at stå for kommunikationen med flyselskaberne og indhente din retmæssige kompensation.

    Om os     Jobs     FAQ     Blog    
    Erhverv     Rejsebureauer     Fuldmagt