flyhjaelp-logo-2.png
flyhjaelp-logo-2.png

Forsinket eller aflyst fly?

Få op til 4.500 kr. pr. passager

Baseret på EU-lovgivning

Vi fører din sag imod flyselskabet

Kræv din kompensation

Det tager kun 2 minutter at oprette en sag

Prøv vores beregner, og se om du er berettiget til kompensation jf. EC 261/2004. Op til 3 år gamle rejser.

Har du allerede en sag? Følg din sag

+45 82 82 90 90

Åbner igen: I dag kl. 08:00

flyhjaelp-logo-2.png

Flyhjælp i pressen

Hvorfor vælge os?

 :employees juridiske eksperter

Christina, Chef for sagsbehandlingen

64 juridiske eksperter

Vi er specialiserede i dine rettigheder som flypassager, og vi står altid klar til at tage din sag – om nødvendigt hele vejen til retten.

 Så står du ikke alene

Gustav, Direktør og jurist

Så står du ikke alene

Det kan være svært som enkeltperson at vinde over et flyselskab. Vi hjælper dig og sørger for, at du hele tiden er orienteret om, hvordan din sag skrider frem.”

 Branchens billigste og bedste

Johan, Juridisk Support

Branchens billigste og bedste

Vores salær er 30% (inkl. moms) af den kompensation, som tilfalder dig - selv hvis vi er nødsaget til at bringe sagen for domstolene. Vores arbejde er gratis for dig, hvis vi - imod forventning - ikke kan hjælpe dig.

Så nemt er det

 Søg om kompensation

Trin 1

Søg om kompensation

Ved at benytte vores kompensationsudregner, får du en idé om, hvor meget du kan forvente i kompensation. Efter at du har udfyldt vores formular, begynder vi behandlingen af din sag.

Trin 2

Vi behandler din sag

Så snart du har startet sagen hos Flyhjælp, vil du få en af vores erfarne juridiske sagsbehandlere tilknyttet. På den måde bliver du hele tiden opdateret, med den seneste udvikling i sagen.

 Vi behandler din sag
 Konklusion på sagen

Trin 3

Konklusion på sagen

Flyhjælp overfører kompensationen til din bankkonto. Hvis sagen vindes, er vores salær 30 % (inkl. moms. naturligvis). Vores arbejde er gratis for dig, hvis vi taber sagen.

Personlig kundeservice

I tvivl om dine rettigheder?

Vi er uddannede til at hjælpe dig, så du undgår en lang og besværlig klageproces. Hos os bliver du hurtigt klogere på dine rettigheder. Når du søger kompensation hos Flyhjælp, får du en personlig sagsbehandler tilknyttet, som sikrer, at du hele tiden føler dig godt orienteret om din sag. Så kan du læne dig trygt tilbage og se frem til, at pengene går ind på din konto.

Billede v3

Gustav tager din sag

Åbner igen: I dag kl. 08:00

Flyhjælp stævner flyselskaberne, så du hurtigere får din kompensation

Vi er eksperter på områdets jura og står for kommunikationen med flyselskaberne, som ofte er tilbageholdene med at udbetale kompensationen.


Det er vores erfaring, at de fleste flyselskaber gør det vanskeligt at indhente kompensation som privatperson. Oftest får man ikke et svar eller også afvises kompensationskravet på et forkert grundlag, hvorfor man er nødt til at gå rettens gang, hvilket er uoverskueligt som almindelig forbruger.


I Flyhjælp stævner vi derfor flyselskaberne (uden omkostninger for dig), så snart det er muligt i alle sager med et berettiget krav i henhold til EU-forordning 261/2004. Vi sørger for at levere den bedste service og klarer alt det besværlige, så du bare kan læne dig tilbage og vente på, at pengene bliver udbetalt. Vi holder dig løbende opdateret i sagen, så du har mulighed for at følge med.

140.000 flypassagerer hjulpet videre
64 flinke medarbejdere

Gør som 125.000 andre flypassagerer
- få Flyhjælp til at indhente din kompensation!

Bliv en del af vores fællesskab

Har du allerede en sag?